Gündem

Bakkal ve market sahipleri toplu gıda alışverişi indirimli hale geliyor: Aylık toptan market harcamasına TL kazandıran kampanya devam ediyor!

DenizBank Bonus kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Yıl sonuna kadar geçerli toptan market alışverişine 100 TL bonus kazandırıyor.

DenizBank’a gelerek banka müşteri hesabı oluşturanlar ve kredi kartı başvurusu yapanlar avantajlı fırsatlardan faydalanmaya başlayabilir. Denizkartım ile yapılacak tek seferlik toptan alışverişe 100 TL bonus hediye edilecek. Kampanyaya uygulama üzerinden ya da sms yoluyla başvuru sağlanabiliyor.

TOPTAN HARCAMAYA 100 TL BONUS KAZAN KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

Bankaların belirli dönemlerde harcama yapan vatandaşlara özel sunduğu ek kazanç sağlatan kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. DenizBank’ın 1 Aralık tarihi itibariyle başlattığı kampanya yıl sonuna kadar devam edecek. Migros toptan market aracılığı ile yapılacak 1.500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL bonus kazandıracak.

Aylık gıda harcamaları bireysel kredi kartı kullanıcıları için ek bonus kazanımı ile desteklendi. Sms ile ya da Denizkartım uygulaması ile katılım sağlayanlar 100 TL bonus kazanacak. Ek kart ile yapılan alışverişler asıl karta yansıtılacaktır. DenizBank Bonus Business Kart ile yapılacak alışverişlerde geçerliliğini koruyor.

TOPTAN HARCAMAYA 100 TL BONUS KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

DenizBank’ın sunduğu gıda harcamasına 100 TL Bonus kampanyasından faydalanmak isteyenlerin Denizkartım uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “Hemen katıl” butonuna basması yeterlidir. Kampanya sms ile katılmak isteyenlerin yapması gerekenler şunlardır: Cep telefonunun kısa mesaj yolu ile MİGROSTOPTAN yazıp 3280‘e sms olarak gönderilmesi gerekir.

DenizBank’ın başlattığı kampanyadan ticari işletmeler faydalanabilmek için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonu ile başvuruda bulunması yeterli oluyor. Toptan gıda alışverişi yapacak olan bakkal ve marketler için geçerliliğini koruyacak bu kampanya tek seferlik olup en fazla 100 TL bonus kazanabilme fırsatı sunuluyor.

TOPTAN HARCAMAYA 100 TL BONUS KAZAN KAMPANYASINA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra kazanılan her bonus 5 Ocak ve 5 Şubat 2023 tarihleri arasında hesaba tanımlanır. Kullanılmayan bonuslar 5 Şubat tarihinden sonra geri alınır. Taksitli ya da peşin ödemeli harcamalar kampanyaya dahil edilir. Migros Mobil uygulama üzerinden yapılacak toptan alışverişlerde geçerliliğini korur. Yalnızca belirli mağazalarda geçerliliği bulunur. Kütahya, Antakya, Samsun, Gaziantep, Merter, Denizli Migros bölgelerinde kampanya geçerli değildir.

Kampanya yalnızca Migros toptan mağazaları için geçerliliğini korur. İade, iptal işlemlerinde hesaba tanımlanmış olan bonus geri alınacaktır. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin banka hesabında kayıtlı numarayı kullanması gerekir. TL yükleme işlemleri, tütün, alkollü içki alımı ile şeker ürünü satışı için kampanya geçerliliğini yitirir. Denizbank sunmuş olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı iptal etme hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler