Ekonomi

Banka fatura talimatına 500 TL hediye edecek! Çekilişi kazanan 500 kişinin hesabına anında yatacak!

Garanti BBVA otomatik fatura ödeme talimatına anında 500 TL’ye kadar bonus hediye ediyor. Fatura ödeme talimatını kazandıran kampanya yeni yıla özel kısa süreliğine başlatıldı.

Garanti BBVA  ilk kez otomatik fatura ödeme talimatı veren kullanıcılara sunduğu avantajdan faydalanmak isteyenlerin şartları karşılaması gerekiyor. 31 Aralık tarihine kadar Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden hesap aracılığı ile ya da kredi kartını kullanarak otomatik fatura ödeme talimatı verenler faydalanıyor.

500 TL MAXİPUAN KAZANDIRAN ÇEKİLİŞE NASIL BAŞVURULUR?

Garanti BBVA başlattığı kampanyadan yararlanmak isteyenlerin elektrik, doğalgaz, su ya da telefon fatura ödeme harcamasını ilk kez otomatik ödemeyi bağlaması gerekiyor. Talimat veren 500 müşteri çekilişe alınacaktır. Milli piyango idaresi tarafından yapılacak noter huzurundaki çekiliş sonrasında 500 TL bonus kazanma fırsatı sunulacaktır.

Garanti BBVA milli piyango idaresi Genel müdürlüğü tarafından alınan izin doğrultusunda 10 Aralık ile 31 Aralık tarihleri arasında düzenlediği bir kampanyadır. Kampanyanın çekiliş tarihi ise 17 Ocak 2023 olarak belirlenmiştir. İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde noter huzurunda saat 10.00’da halka açık olarak gerçekleştirilecektir.

500 TL MAXİPUAN KAZANDIRAN ÇEKİLİŞİN DETAYLARI

Garanti BBVA mobil bankacılık uygulaması içinde yer alan hesaptan ya da kredi kartı aracılığı ile ilk kez fatura ödeme talimatı veriler çekiliş hakkı kazanacaktır. Her müşteri en fazla 3 çekiliş hakkına sahiptir. Her bir kategori için bir çekiliş hakkı verilir. Kampanya dönemi devam ederken verilen otomatik fatura ödeme talimatını iptal edenler yeniden talimat vermek istediğinde kampanyadan yararlanamayacaktır.

Çekiliş sonrasında 500 kişiye 500 TL değerinde bonus puan ikramiye olarak hesabına yatırılır kullanılmayan bonuslar 31 Ekim 2023 tarihinde hesaptan geri alınacaktır. Hesaptan verilen talimatlarda bonuslar hesaba yatırılır. Kredi kartı ile verilmişse kredi kartı hesabına tanımlanacaktır. Bonuslar nakde çevrilerek kullanılamaz. Bankacılık işlemi yapılamaz. Kuyumculuk alışverişinde kullanılamaz. Farklı bir kişi de devredilemez. Çekilişin sonucu 23 Ocak tarihinde Türkiye gazetesinde yayınlanacaktır. Asil talihliler ile yedek talihliler e-posta yolu ya da tebligat yolu ile bildirim alacaktır.

İlgili Makaleler