Vakıf Katılım Bankası Personel Alım İlanı: Banka Memuru Kadroları

Vakıf Katılım Bankası kendisine ait kurumsal kariyer sitesi üzerinden bir duyuru yayımlayarak personel açığı bulunduğunu duyurdu. 

Bankanın farklı şehirlerde bulunan birimlerine ilan edilen açık kadrolarda personel alımı yapılacağını ilan eden Vakıf Katılım Bankası alım yapılacak bu kadrolar ilişkin tek tek başvuru kılavuzu yayımladı. 
Çeşitli pozisyonlarda yapıcak tüm bu banka memuru alım ilanlarını sizlerle buluşturuyoruz. 

VAKIF KATILIM BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında hem bankanın işleyişi için görev yapacak memur pozisyonları hem bilgi işlem alanı hemde idari kadrolarda alım yapılacağı ilan edildi. 

Banka toplam 24 kadroda personel alımı yapacağını duyururken bu kadrolar sırasıyla şöyle. 

Alım Yapılacak Açık Kadrolar

Vakıf Katılım Bankası’nın kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı duyuruda yer alan açık banka memuru kadroları;

Şube Perakende Pazarlama Yetkilisi, Ticari Pazarlama Yetkilisi, Yazılım Geliştirme Mühendisi, Veri Ambarı Yazılım Uzmanı, Veri Ambarı Analisti, Bilgi Güvenliği Uzmanı, KVKK Yetkilisi/Yönetmen Yardımcısı (KVKK), Banka Şubeleri Gişe Yetkilisi, Ticari Pazarlama Portföy Yöneticisi, Genel Başvuru, Operasyon Yetkilisi, Proje Yöneticisi, Kıdemli Proje Yöneticisi, Dijital Bankacılık ve Kullanıcı Deneyimi Yetkilisi

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken en önemli koşulların başında öğrenim şartı geliyor. Banka her kadro için ayrı ayrı öğrenim şartı belirledi. Bu çerçevede ilanlara başvuruda bulunacak adayların mesleki özelliklere göre belirlenen bu şartı sağlamaları gerekiyor. 

Bu şartın yanı sıra adayların ayrıca alım yapılacak banka memuru kadrosu için talep edilen özel şartların tamamına haiz olması gerekiyor. Genel olarak bu başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 
Katılım bankacılığı alanında çalışmaya istekli, Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli. Ekip çalışmasına yatkın, Müşteri ve başarı odaklı, Bankamız misyon ve vizyonunu temsil edebilecek, Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli, Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olan.

BAŞVURU SÜRECİ

Yukarıda yer alan açık kadrolara başvuru yapacak adaylar için süreç devam ediyor. İlanlara başvurular bankanın kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. 

İlan bağlantısı için: https://bit.ly/2lZlSAq

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir