Gündem

Bankacılık Tarihinde Böyle Kampanya Görülmedi; Garanti BBVA ve ING Bank Tüm Bankalara Resti Çekti! Faizsiz Anında Nakit Desteği! Üstelik…

Kredi kullanımlarının hızla arttığı günümüzde bankalar daha çok müşteri kazanabilmek için birbiriyle yarış halindeyken; vatandaşlar da en uygun kredi seçeneğini bulmak için bir adeta bir dedektife dönüşmüş bulunuyor. Yeni müşterilerini bu zahmetten kurtarmak için harekete geçmiş olan Garanti BBVA ve ING Bank ise, düğmeye basıyor.

Yeni müşterilerine yönelik sıfır faizli kredi paketleri hazırlamış olan Garanti BBVA ve ING Bank, müşterilerine hem oturduğu yerden banka müşterisi olmayı hem de kredi kullanmayı sağlıyor. Kampanya ile ilgili detayları da paylaşmış olan Garanti BBVA ve ING Bank, kampanyasının son tarihini de duyurmuş bulunuyor.

Garanti BBVA’ya Gelen Kazanıyor

Yeni müşterilerine yönelik avantajlı kampanyalar oluşturmaya devam eden Garanti BBVA, “Temassız Müşteri Olma Teknolojisi” sürecini devreye sokmuş bulunuyor. Bu süreç kapsamında bankaya gelmeden sadece Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk kez Garanti BBVA müşterisi olacak kişilere çeşitli sürprizler hazırlamış olan banka, müşterilerine yönelik fırsatlar yaratıyor. Yeni gelen müşterilerine Garanti BBVA müşterisi olduktan sonraki 3 gün içerisinde başvurmaları halinde yüzde 0 faiz ile kredi sağlayan Garanti BBVA, kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarını 5 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor. Bunun yanı sıra esnek bir ödeme planı da sağlayan Garanti BBVA, 12 aya varan vade seçenekleri de sunuyor. Üstelik, sıfır faizli Garanti BBVA kredisi için şubeye gitmeye gerek kalmaksızın Garanti BBVA Mobil veya internet bankacılığı üzerinden başvuru gerçekleştirilebiliyor.

ING Bank’lı Olan İse, Sıfır Faizli Krediden Yararlanıyor

İlk kez ING müşterisi olacak olan vatandaşları, büyük sürprizler bekliyor. Dijital araçları kullanarak ING müşterisi olan tüm vatandaşlara sunulan yüzde sıfır faizli krediden yararlanmak isteyen vatandaşların bu kredi paketinde kullanabilecekleri üst limit tutarı 5.000 TL olarak belirlenmiş bulunuyor. Bu 5.000 TL’yi faizsiz olarak alacak olan vatandaşlar geri ödemeleri ise 3 ile 6 ay vade seçenekleri yapabiliyor. Bunun yanı sıra nakit ihtiyacı daha fazla olan yeni müşterilerini de düşünmüş olan ING Bank, 10.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarına da anında cevap veriyor. Yeni müşterileri için 10.000 TL’ye kadar olan kredileri yüzde 0,99 faiz oranıyla sağlayan ING Bank, bu kredisinin geri ödemelerini ise, 3 ile 12 ay vade seçeneği ile gerçekleştiriyor. Öte yandan ING Bank’ın avantajlı kredi paketlerinden yararlanabilmek için son tarih 31 Mart 2022 olarak belirlenmiş bulunuyor.

 

İlgili Makaleler