Gündem

Bankadan kazandıran çiftte teklif! Aynı anda faizsiz nakit avans ile ihtiyaç kredisi kullanılacak!

Yeni yıla sayılı günler kala Akbank faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. İhtiyaç sahiplerine özel hesaptaki limit kadar sunulan nakit avansa ek kredi ile toplamda 20.000 TL faizsiz kredi veriliyor.

Banka sunduğu bu fırsat çifte kazanç sunarak yeni yıla borçsuz olarak girebilmeyi kolaylaştırıyor. Tüm borçları tek bir kalemde toplayarak aylık 36 aya varan taksitlerle demek mümkün hale gelecek.

10 BİN TL FAİZSİZ TEKLİFTEN NASIL YARARLANILIR?

Akbank mobil kullanıcılarına özel sunulan nakit ihtiyacına son veren kampanya 13 Ocak 2023 tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Taksitli nakit avans kampanyası kapsamında talep edilecek faizsiz kredi 6 ay vadeli olarak geri ödenebiliyor. Yalnızca 10.000 TL’ye kadar sunulan bu fırsat faizsiz olarak mobil başvuruyu açık ve kabul ediliyor.

Akbank’ın çifte teklif olarak duyurduğu bu kampanya ilk kez uzaktan müşteri olma adımını tamamlayanları için geçerli olacaktır. Kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin Akbank mobil uygulama üzerinden ilk öncelikle müşteri olma adımını tamamlaması isteniyor. Müşteri olduktan sonra 10 gün içerisinde yapılacak ihtiyaç kredisi başvuruları hem faizsiz hem de hayat sigortalı olarak alınabilecek Akbank kredi başvurusunu olumlu bulduğu anda kredi kullanımı süreci başlatılacak.

10 BİN TL FAİZSİZ TEKLİFİN ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Akbank’ın hem kredi hem de nakit avans teklifi 10.000 TL sınırını aşamıyor. Minimum kredi tutarı 1000 TL’den başlayarak 10.000 TL’ye kadar istenebiliyor. En fazla ise 12 ay vade aralığı uygulanabiliyor. Taksitli nakit avans başvurusunda bu süreler değişiyor. Yine 10.000 TL’ye kadar taksitli nakit avans alınabiliyor. Ancak 6 ay vade uygulanıyor.

  • Kredi tutarı 10.000 TL
  • Kredi faiz oranı %0
  • Kredi vade süresi 12 ay
  • Kredi tahsis ücreti 55 TL
  • Kredi hayat sigortası prim tutarı 118,11 TL
  • Kredi aylık taksit tutarı 833,33 TL

NOT: Kredi tahsis ücreti yalnızca tek seferlik alınıyor.

İlgili Makaleler