Ekonomi

Bankalar promosyonları düzenledi, emeklilere 5 bin TL nakit ödemelerin önü açıldı! Garanti BBVA ve İş Bankası’nda ek şartsız 5.000 TL nakit…

Uzun bir süredir Temmuz ayında açıklanacak olan enflasyon rakamları ve beraberinde bu oranla birlikte maaşlara uygulanacak zammı bekleyen emekli vatandaşlara bir müjdeli haber de bankalardan geldi. Uzun zamandır nakit promosyon ödemeleri için araştırmalar yapan ve bu ödemeler konusunda en uygun bankayı tercih etmek isteyen emeklilere müjdeli haberler peş peşe geldi. Türkiye’nin birçok büyük bankası arka arkaya nakit promosyon ödemelerindeki düzenlemeleri duyurdu ve bu düzenleme ile emekliler ek şart olmadan 5 bin TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi alabilecek. Garanti BBVA ve İş Bankası müjdeyi duyurdu. İşte detaylar…

Emeklilere 5 Bin TL Promosyon!

Emeklilere yönelik nakit promosyon ödemelerinde yeni döneme giriş yapıldı. Harekete geçen bankalar bu ödemelerde zamları peş peşe açıkladı. Maaş tutarının belirleyici olduğu nakit promosyon ödemelerinde, maaşlara zam gelmesiyle birlikte limitler de yükseltildi. Yapılan promosyon düzenlemeleriyle birlikte kamu bankalarında üst limit 750 TL ile sınırlı kalırken, özel bankaların bazılarında 5 bin TL’ye kadar promosyon ödemelerinin kapısı açıldı.

Garanti BBVA Promosyon Ödemeleri

Garanti BBVA, nakit promosyon ödemelerinde tutarı artırdı. Yine maaş tutarlarının belirleyici olacağı bu ödemelerde Garanti BBVA, maaşını Garanti’ye taşıyan emekli maaş müşterilerine 5 bin TL’ye kadar promosyon verecek. Ayrıca Garanti BBVA, bankaya yakınlarını davet eden emeklilere de her bir yakın için 250 TL ödül verecek. Garanti BBVA da maaş tutarlarına göre promosyon ödemeleri sırasıyla 3.500 TL, 4.250 TL ve 5.000 TL olarak sunulacak. Bu kampanyadan, 31 Temmuz 2022’ye kadar başvuruda bulunan emekliler yararlanabilecek.

İş Bankası Promosyon Ödemeleri

27 Haziran – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilere İş Bankası da 5 bin TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yapacak. SKG ön koşullarını ve bankanın aradığı şartları karşılayan emeklilere İş Bankası 3 yıllığına peşin olarak, maaş tutarına göre sırasıyla 3.500 TL, 4.250 TL ve 5.000 TL ödeme yapacak.

İlgili Makaleler