Ekonomi

Bankaların Hoş Geldin Kampanyaları Bu Ay Da Kazandırmaya Devam Ediyor; Hediye TL’ler, Yüksek Mevduat Faizleri Ve Promosyonlar İçin…

Her dönem yeni müşteri kazanmak adına kampanyalar gerçekleştiren bankalar, bu dönemi de es geçmemiş bulunuyor. 2022 yılında çok avantajlı kampanyaları ile müşterilerini karşılayan bankalar, yüksek faiz oranlarından hediye banka paralarına kadar pek çok avantajı yeni müşterilerine sağlıyor. Öte yandan 2022 yılının en avantajlı hoş geldin kampanyalarını ise aşağıdaki bankalar düzenlemiş bulunuyor.

Yeni müşteri kazanmak hedefiyle kampanyalar düzenlemeyi sürdüren bankalar, müşterilerini cezbedecek hediyeler ile mayıs ayını da geçiriyor. Bu bağlamda müşterilerine çok özel avantajlar sunan Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Akbank ve Denizbank müşterilerine kazançlı kampanyaları ile hoş geldin diyen bankalar arasında yer alıyor.

Hoş Geldin Kampanyaları Yüksek Faiz ve Promosyonlar Kazandırıyor

Avantajlı bir hoş geldin kampanyası ile vatandaşların dikkatini üzerine çeken bankalardan biri olan Vakıfbank, 1.500.000 TL’ye kadar açılacak olan vadeli hesaplar için yüzde 17,85 oranından faiz oranı ile daha çok kazandırıyor. Müşterilerine bu kampanyası aracılığıyla TL döviz cinsinden katılım sağlama avantajı da yaratan Vakıfbank, 32 ila 105 gün vade ile katılımlarda bu faiz oranını sağlıyor. Aynı zamanda USD/EUR döviz cinsinden de katılımlara izin veren Vakıfbank, bu mevduat hesabı için ise 32 gün ile 370 gün arasında bir vadeden katılımları kabul ediyor.

Hoş geldin kampanyalarında promosyon ödemesi gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası, emekli olan yeni müşterilerinin yanı sıra emeklilerin hak sahipleri olarak dul ve yetim aylığı alan vatandaşlara da promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Bu kapsamda müşterilerine 2.750 TL’ye varan promosyon ödemeleri sağlayan Yapı Kredi Bankası, aynı zamanda emekli referansı olan herkese kişi başına 250 TL promosyon ödemesi de yapıyor.

Hoş Geldin Kampanyaları Alışverişleri Bedavaya Getiriyor

Her dönem avantajlı hizmetler sunan bankalardan biri olan Akbank, Davet Et Kazan kampanyası kapsamında müşterilerine 1.000 TL’ye varan Chip-Para’lar hediye ediyor. Bu kampanya kapsamında Akbank Mobil içerisinde yer alan kod ile yakınlarını Akbank’a taşıyan müşterilerine kişi başı 250 TL Chip-Para veren Akbank, bu Chip-Para’lar ile bedava alışveriş gerçekleştirmeyi sağlıyor.

Promosyon ödemeleri kapsamında yeni müşterilerine oldukça cazip ödemeler sağlayan Denizbank ise, emekli olan yeni müşterilerine bankaya maaşını taşıması ve üç yıl boyunca maaş almaya söz vermesi halinde 1.750 TL’ye vatan nakit ödemeler gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler