Ekonomi

Bankkart kullanıcılarına TL kazandıran son teklif! Kafe ve restoran harcamasına 100 TL hediye edilecek!

Ziraat Bankası kafe ve restoran harcamalarına 100 TL iade sunan Bankkart lira kampanyasını duyurdu. Bankaların her dönemde vatandaşlarını destekleyen kampanyalarına biri yenisi daha eklendi. Ziraat Bankası’nın gıda ve akaryakıt alışverişine yönelik fırsatlarına restoran ve kafe harcamalarını daha etkiledi. Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyadan banka müşterileri faydalanabilecek.

100 TL BANKKART LİRA KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Ziraat Bankası’nın harcadıkça kazandıran kampanyalarında bir yenisi daha eklenmiş oldu. 250 TL ve üzeri kafe ve restoran harcamalarına 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanılıyor. Bankkart anlaşmalı tüm üye işyerlerinden Bankkart POS kullanılarak yapılacak olan tek seferlik 250 TL ve üzeri harcamada geçerliliğini koruyor.

Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin Bankkart mobil uygulama ya da internet sitesi üzerinden katılım sağlaması gerekiyor. Yıl sonuna kadar Bankkart mobil uygulama cep telefonuna indirilmeli ilgili kampanya bulunarak “Katıl” tuşuna basılmalıdır.

100 TL BANKKART LİRA KAZAN KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Yalnızca kafe ve restoran harcamaları kampanya dönemi içerisinde geçerliliğini koruyor. E-ticaret işlemlerinde yapılacak olan harcamalar kampanyaya dahil edilmiyor. Aynı gün içinde yapılacak birden çok harcamanın yalnızca ilk kampanyaya dahil ediliyor. Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliği bulunan müşteriler ancak faydalanabilecektir.

İstenen şart yerine getirildiğinde müşterinin kartına anında bank kazanılan Bank kart Lira yüklenecektir. Kampanya dönemi boyunca peşin ya da taksitli alışverişler Bankkart Lira kazanmak için desteklenir. Her müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir. Karta para yükleme işlemleri kampanya sürecine dahil edilmiyor. Yapılan harcamalar iptal, iade durumlarında hesaptan puanın alınmasına neden olabilir. Bankkart Ticari Kart alışverişlerinde ücretsiz ürün kullanımlarında kampanya geçerliliğini yitiriyor.

100 TL BANKKART LİRA KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyaya sadece asıl kart ile yapılacak başvurular kabul edilecektir. Ek kart ile yapılacak olan harcamalar kampanya sürecine dahil edilmiyor. Bankkart Lira kullanımı ile yapılacak olan işlemler ile nakit çekim işlemleri kampanyaya dahil edilmiyor. İptal, iade durumlarında müşterinin Banka kartı hesabı içerisinde yeterli oran bulunmadığında hesap özetine borç olarak yansıtılıyor. Ziraat Bankası yıl sonuna kadar geçerli kafe ve restoran harcamasına 100 TL Bankkart Lira hediye kampanyası üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler