Personel Alımı

Başkanlık birimine deneyimli veya deneyimsiz 71 personel alımı yapılacak!

TÜBİTAK’tan sınavsız personel alım ilanı geldi! Başkanlık birimine atanacak 71 boş kontenjan için personel alımı ilanı yayınlayan TÜBİTAK, personel alımlarının farklı kadrolar dahilinde gerçekleşeceğinin bilgisini verdi. Detaylar işte sizlerle...

Farklı pozisyonlarda KPPS şartı talep edilmeden personel alımları yapacak olan TÜBİTAK, deneyimli ya da deneyimsiz personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki personel alımları hangi kadrolarda yapılacak? TÜBİTAK alımları için son başvuru tarihi nedir? Personel alımları için talep edilen şartlar neler? Tüm soruların cevapları ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

Personel alımları için son başvuru tarihi nedir?

Farklı pozisyonlarda personel alımları yapacak olan TÜBİTAK, bazı meslek gruplarında deneyim şartı ararken, bazılarında işe alım sadece mesleki eğitim talep etmekte.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) personel kadrosu için başvuru yapacak adaylar, başvuru işlemlerini ilanın yayınlandığı tarihi itibariyle başlayarak ve en geç 21 Aralık 2023 tarihine kadar yapılabilirler.

Personel alımları için talep edilen şartlar neler?

KPPS şartı talep edilmeden personel alımları yapacak olan TÜBİTAK, bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylardan talep edilecek şartlar şu şekilde yer alıyor;

TÜBİTAK personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve aynı zamanda da, vatandaşlıktan mahrum olmaması gibi şartlar talep edilecektir.

Ayrıca her adayın, ilan detaylarında yer alan mesleklerini icra ederken görevini yapmasına engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunlarının bulunmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmalarından olumlu sonuç alınması gerekmektedir.

Her ilan detaylarında yer alan meslek grupları için başvuru yapacak adayların sabıka kaydının bulunmaması ve  Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlik ile ilişiği bulunmaması gerekmektedir.

Her meslek grupları için talep edilen şartlar taşıyan adaylar, başvuru işlemlerini 12 – 21 Aralık 2023 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirebilir.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) personel kadrosu için, başvuru ekranına ve  personel alımları ile ilgili daha kapsamlı bilgilere aşağıda yer alan ilan detaylarında bulabilirsiniz.

https://kariyer.tubitak.gov.tr/#/tumIlanlar

İlgili Makaleler