Gündem

Başvuru yapmayı kaçıran pişman oluyor: 12 aylık harcama sözüne 300 TL nakit hediye edilecek!

DenizBank aylık harcama sözü veren tüm kart müşterilerine harcadıkça kazandıran Bonus kampanyası yıl sonuna kadar devam ediyor. Başvuru yapmak isteyen tüm banka müşterilerinin düzenli olarak ödeme sözü vermesi yeterli oluyor. Verilen taahhüt süresinin 12 ay boyunca devam ettirilmesi gerekiyor.

DENİZBANK SÖZÜNÜZE BONUS KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Kampanyaların belirli dönemlerde müşterilerine özel sunmuş olduğu kazandıran fırsatlarına bir yenisini de Denizbank ekliyor. Sözünüze Bonus kampanyası olarak yaptığı duyuruda 300 TL’ye kadar nakit kazanabilmek mümkün oluyor. 12 ay boyunca devam edecek olan harcama sözü taksitli ya da nakit alışverişi tutarında geçerli oluyor. Kampanya süreci devam ederken harcama taahhüdü verildikten sonra ilk ekstra dönemi itibarıyla başlatılıyor. Kesim tarihi ile kampanya katılım tarihi arasında 25 günden daha az bir zaman dilimi bulunduğu anda bir sonraki aya ekstra başlangıcı yansıtılıyor.

DENİZBANK SÖZÜNÜZE BONUS KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

12 ay boyunca kart borcunun ödenmesi sözü verildiğinde kazandıran Bonus kampanyası aksatıldığında da belirli yükümlülükleri beraberinde getiriyor. Sözleşmeye aykırı hareket edildiğinde kampanya sona eriyor. En fazla 2 ay üst üste yerine getirilmeyen bonuslar iptal işleminin sebebi olarak kabul ediliyor. Kampanya düzenli ödenmediğinde, geciktirildiğinde ya da kart kapandığında yaşanabilecek bu durumdan kişinin aksattığı aylardan sonra hükümleri yerine getirmeye devam etmesi ya da yeni kartı talebinde bulunması gerekiyor.

DENİZBANK SÖZÜNÜZE BONUS KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

DenizBank’ın sunduğu Sözünüze Bonus kampanyasına katılmak isteyenler Mobildeniz uygulaması ya da www.denizbank.com internet sitesi üzerinden başvuruyu iletebilir. Önümüzdeki yıl sonuna kadar geçerli olan kampanya 12 ay boyunca devam ediyor. Buna göre Ocak ayında harcama sözü veren yıl sonuna kadar rahatlıkla toplamda 300 TL’ye kadar Bonus kazanabiliyor. Ticari Kart kullanıcıları kampanyadan faydalanamıyor. Kampanya sürecine nakit avans kullanımları ya da taksitli nakit avans kampanyaları dahil edilmiyor. Otomatik fatura ödemeleri kampanyaya dahili kabul ediliyor. Aylık olarak sunulan taahhütten daha az harcama yapıldığında bir sonraki ay eksik olan tutar kapatılabilir.

İlgili Makaleler