Personel Alımı

Başvurular Devam Ediyor: Gebze Teknik Üniversitesi’ne 30 Yeni Personel Alınıyor! Aşçı, Şoför, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Hepsinde Açık Var!

Bu ay içerisinde personel alımı yapacak olan üniversiteler arasına dün itibariyle Gebze Teknik Üniversitesi de eklenmiş bulunuyor. Tam 30 kamu personeli alacak olan Gebze Teknik Üniversitesi, şartlarını da kamuoyuyla paylaşmayı ihmal etmiyor.

Başvuruları 4 Temmuz 2022 tarihine kadar devam ettirecek olan Gebze Teknik Üniversitesi, farklı pozisyonlarda ve şartlarda istihdam etmek üzere bünyesinde çalıştıracağı 30 yeni personel arayışına giriyor. Gebze Teknik Üniversitesi’nin personel alımlarında KPSS şartı bulunuyor.

Gebze Teknik Üniversitesi 30 Personel Alımı Gerçekleştiriyor

Geçtiğimiz gün yayınlandığı ilan ile personel alımı gerçekleştireceğini duyurmuş olan Gebze Üniversitesi; 22 koruma ve güvenlik görevlisi, 5 temizlik destek personeli, 2 aşçı destek personeli ve 1 şoför olmak üzere 30 personel alımı yapmayı planlıyor. Bu kapsamda başvuruları dün itibariyle kabul etmeye başlamış olan Gebze Üniversitesi, 20 Haziran 2022 tarihinde başlayan başvuruları 4 Temmuz 2022 tarihine kadar devam ettiriyor. Başvuruları Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü aracılığıyla alacak olan Gebze Teknik Üniversitesi hem şahsen hem de posta yoluyla yapılacak olan başvuruları kabul ediyor. Personel alımlarında kamu personelinin genel şartlarına ek olarak pozisyona özel şartlar da belirlemiş olan Gebze Teknik Üniversitesi, aşağıdaki şartları taşıyan adayların başvurularını değerlendirmeye alıyor.

Gebze Teknik Üniversitesi Personel Alımı Şartları

Alacağı 22 koruma ve güvenlik personelinin 10’unu lise mezunu, 8’ini önlisans mezunu ve 4’ünü lisans mezunu olacak şekilde istihdam edecek olan Gebze Teknik Üniversitesi; silahlı ve silahsız özel güvenlik kimliği kartı olan, KPSS’nin ilgili puan türünden en az 50 almış olan ve vardiyalı olarak çalışabilecek olan adayların başvurularını bekliyor. Alacağı 5 temizlik personelinin beşinin de kadın olmasını isteyen Gebze Teknik Üniversitesi; aynı zamanda lise dengi okullardan mezun olmayı, 18 ila 35 yaş aralığında bulunmayı, KPSS’nin ilgili puan türünden en az 40 almış olmayı da şart koşuyor. 2 aşçı alımı için de şartları duyurmuş olan Gebze Teknik Üniversitesi; aşçılık bölümlerinden önlisans düzeyinde mezun olan, KPSS’nin ilgili puan türünden en az 60 alan, 5 yıl sektörel deneyimini bulunan 18 ila 35 yaş aralığındaki adayların başvurmasını istiyor. Öte yandan 1 şoför pozisyonu için de şartlarını belirlemiş olan Gebze Teknik Üniversitesi; lise ve dengi okullardan mezun olan, KPSS’nin ilgili puan türünden en az 60 alan, psikoteknik belgesi bulunan ila 35 yaş aralığındaki adaylarını değerlendirmeye alıyor.

İlgili Makaleler