Ekonomi

Bayram Alışverişinizin 200 TL’si Ziraat Bankası’ndan! Beklemek Yok; Kazanmak İçin Kampanyaya Katılmak Yetiyor! Market, Giyim, Ayakkabı, Restoran Fark Etmiyor…

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte artan ihtiyaçları düşünerek kampanyalarına bir yenisini daha eklemiş olan Ziraat Bankası, kampanyaya katılan müşterilerine 200 TL değerinde Bankkart Lira kazandıracak bir kampanyanın daha duyurusunu gerçekleştirmiş bulunuyor.

Yeni kampanyası kapsamında pek çok sektör ile iş birliği gerçekleştirmiş olan Ziraat Bankası, market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran harcamalarına 200 TL’ye varan Bankkart Liralar hediye ediyor.

Her Sektör Hediye TL Kazandırıyor

Geniş bir sektör anlaşması ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, müşterilerinin yaptıkları alışverişlerden kazançlı çıkabilmesi için yeni bir kampanyayı hayata geçirmiş bulunuyor. Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göre, Bankkart’ın hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile 21 Haziran 2022 tarihinden 31 Temmuz 2022 tarihine kadar market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerinde Ziraat Bankası’nın anlaşmalı olduğu üye işyerlerinde yapılacak olan her 200 TL ve üzeri alışveriş 20 TL Bankkart Lira olmak üzere, toplamda 200 TL Bankkart Lira kazanılabiliyor. Ödemelerin Bankkart POS’undan yapılmasını isteyen Ziraat Bankası, kampanyaya katılımların ise, Bankkart Mobil uygulamasından ya da KAZAN200 yazıp 4757’ye gönderilen SMS ile yapılmasını istiyor. Öte yandan yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak olan alışverişler kampanya kapsamında hediye TL kazandırmıyor.

İptal ve İade İşlemlerinde Hediye 200 TL Geri Alınıyor

Kampanyasına ilişkin detaylı bir duyuru metni yayınlamış olan Ziraat Bankası, kampanyasının şartlarını da müşterileri ile paylaşmış bulunuyor. Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen duyuruya göre kampanyadan; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kart sahipleri tutarı tuttursa dahi yararlanamıyor. Kampanyasını müşteri bazlı olarak düzenlemiş olan Ziraat Bankası, bu kampanya kapsamında her bir müşterisine maksimum 200 TL değerinde Bankkart Lira hediye ediyor. Bunun yanı sıra alışverişi yaptıktan sonra iptal ya da iade işlemi gerçekleştirilen banka müşterilerine hediye olarak ödenen tutar geri alınıyor. Ziraat Bankası geri alma usulünde iki ayrı yol izliyor; Bankkart Lira olması halinde banka borcu buradan tahsil ederken, olmaması halinde söz konusu hediyeyi hesaba borç olarak yansıtıyor. Kampanyaya katılımın zorunlu olduğu bu kampanyaya sadece asıl kart sahipleri katılım sağlayabiliyor. Tüm bunların yanı sıra Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri gibi işlemler de kampanyadan ödül kazandırmıyor.

İlgili Makaleler