Ekonomi

Bayram Öncesi Böyle Hizmet Başka Hiçbir Bankada Yok; Sözüne 1.000 TL Artık Halkbank’ta! Tek Şart Paraf Kart Sahibi Olmak…

Kredi kartı ve banka kartlarının kullanımı artırmak için sık sık kampanyalar düzenleyen bankalar, müşterilerinin bankacılık hizmetlerinden daha avantajlı yararlanabilmesi için rekabeti bir an olsun bırakmıyor. Bu kapsamda banka müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapması için harekete geçmiş olan Halkbank, bayram öncesinde sürprizini duyurmuş bulunuyor.

Bankacılık hizmetlerinin avantajlarıyla her dönem vatandaşların ilk tercihleri arasında yer almayı başaran Halkbank, özellikle Paraf özellikle kredi kartlarını kullanan banka müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştirmiş bulunuyor. Yeni dönemde harcama sözü veren Paraf kartlılara, anında 1.000 TL hediye edecek olan Halkbank, kampanya kapsamındaki şartlarını da ayrıntılı bir şekilde duyurmayı ihmal etmiyor.

Kampanya Kapsamında Hediye Edilen Paraf Paraların Miktarı 1000 TL’yi Buluyor

Son dönemlerin en gözde bankacılık kampanyalarından biri olan sözüne hediyeler Halkbank tarafından da müşterilerine sunulmaya başlanmış bulunuyor. Bu kampanyayı sadece bireysel Paraf kredi kartı sahipleri için hazırlamış olan Halkbank, bu kapsamda 12 ay boyunca her ay belirli tutarlarda kredi kartı harcaması gerçekleştireceğine söz veren Halkbanklılara anında 1.000 TL’ye veren Paraf Paralar hediye ediyor. Kampanyası kapsamında söz veren müşterisini 12 ay boyunca takip eden Halkbank, kampanya tutarına denk gelen hediye Paraf Para’yı ise anında hesaplara aktarıyor. 12 ayın sonunda sözünü yerine getirmeyen banka müşterilerinden yatırılan hediye Paraf Para tutarı borç yansıtma usulüyle geri alınıyor.

Hediye Paraf Para Miktarı Verilen Harcama Sözüme Göre Değişiyor

Halkbank’ın kampanyası kapsamında banka müşterileri her ay 2.500 TL, 5.000 TL, 7.500 TL veya 10.000 TL tutarında harcama sözü verebiliyor. Bu tutarlara göre değişen miktarlarda Paraf Paralar hediye eden Halkbank, 2.500 TL’ye 150 TL; 5.000 TL’ye 300 TL; 7.500 TL’ye 500 TL; 10.000 TL’ye ise 1.000 TL Paraf Para veriyor. Bu kampanya katılmak için ise, anahtar kelimeyi yani harcama sözünü yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp kredi kartının son 6 hanesini ekleyerek 3404 numaralı kısa mesaj hattına SMS göndermek yeterli oluyor. Mesaja ilişkin bir örnek vermek gerekirse, 300 TL Paraf Para kazanmak için; 5.000 yazıp boşluk bırakı, 123456 gibi kredi kartının son 6 hanesini yazıp mesaj atmak gerekiyor.

İlgili Makaleler