Genel

Bedava Alışveriş Yapmak İsteyenlerin Dikkatine! Bu Banka, Alışverişte Harcadıklarınızı Geri İade Ediyor. Yapmanız Gereken Tek Şey….

Yeni müşteri kazanmak için birbiri ile yarışa giren bankalar, birbirinden cazip kampanyalar ile vatandaşların karşısına çıkıyor. O bankalardan biri olan Denizbank, ilk kez Denizbank’a kredi kartı başvurusu yapacak olanlara çok avantajlı bir kampanya sunuyor.

Avantajlı kampanyaları nedeniyle vatandaşların sıkça tercih ettiği bankalar arasında yer alan Denizbank, mart ayının son gününe kadar yeni Denizbanklı olan herkese çok kazandıracak bir kampanya hazırlamış bulunuyor. Kampanya detaylarını da kamuoyuna bildirmiş olan Denizbank, 600 TL’ye varan indirimler sunuyor.

Denizbank‘lılar Alışverişlerinin Yarısını Geri Alıyor

Yeni müşterilerine yönelik bir kampanya başlatmış olan Denizbank, 1-31 Mart 2022 tarihi arasında ilk kez Denizbank kredi kartı başvurusunda bulunacak olan müşterilerine TL değerinde hediye para veriyor. Yeni müşterilerine özel olarak 3 ay boyunca 600 TL’ye varan indirim kazanma şansı sunan Denizbank; internet bankacılığı, MobilDeniz, Mobil Web, DenizKartım, www.denizbonus.com, www.denizbank.com ve iletişim merkezi aracılığıyla kart başvurusu yapan herkesi kampanya kapsamına dahil ediyor. Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve banka kartı dışında kalan bireysel kredi kartları için geçerli olan bu kampanya kapsamında; yeni Denizbanklıların Mart, Nisan ve Mayıs ayı boyunca yapacağı alışverişlerin azami yüzde 50’si olacak şekilde ayda en fazla 200 TL, 3 ay boyunca ise, toplam 600 TL indirim fırsatı veriyor. Öte yandan kampanyaya dahil olmak için başvuru yaptıktan sonra kredi kartının onaylanması yetiyor.

Denizbank Alışveriş Kampanyası Detayları Açıklandı

Yeni alışveriş kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekmiş olan Denizbank, kampanyasının detaylarına dair de resmi web sitesi üzerinden bir açıklama yayınlamış bulunuyor. Yayınlanan açıklamaya göre; kampanyadan yararlanmak isteyen yeni Denizbanklıların başvuru yaptığı tarihte mevcutta açık statülü Denizbank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olmaması şartı bulunuyor. Kartlarını iptal dip, yeni kart başvurusu yapan Denizbanklılarından dahil olamayacağı bu kampanyaya sadece internet üzerinden yapılan harcamalar dahil oluyor. Kampanya kapsamında bulunmayan işlerimler arasında; fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, nakit avans işlemleri ve bonuslar ile yapılan harcamalar yer alıyor. Kampanya kapsamında kazanılan indirimleri takip eden ayın ilk 5 iş günü içerisinde hesaba aktaran Denizbank, sanal kart ve ek kart ile yapılan harcamaları da kampanya kapsamına dahil etmiş bulunuyor. Üç ay boyunca alışverişlerinin yalnızca yarısını ödeyecek olan yeni Denizbanklıların kampanyaya sadece bir kere katılma hakkı oluyor.

İlgili Makaleler