Gündem

Beklenen Gün Geldi: Yeni Opel Grandland Görücüye Çıktı! Teknik Özelliklerinden Fiyatına Kadar Her Şey Belli Oldu!

Yenilikleri ile her dönem otomobil tutkunlarını kendisine hayran bırakan Opel, bu kez de bir süredir merakla beklenilen Grandland’ı tanıtmış bulunuyor. Eşsiz tasarımı ve performans odaklı motoru ile herkesi kendisine hayran bırakan Opel Grandland’ın gerçekleştirilen lansmanın ardından ise, Türkiye liste fiyatı da belli olmuş bulunuyor.

Bir SUV model olarak otomobil tutkunlarının karşısına çıkan Opel Grandland, Türkiye’de iki ayrı motor ile satışa çıkarılmış bulunuyor. Sunduğu motor gücü ile bir hayli dikkat çeken Opel Grandland, 1.2 Turbo ve 1.5 Turbo motor seçenekleri ile 130 HP güç ve 230 ve 300 Nm tork üretme kapasitesine sahip olarak piyasadaki yerini alıyor. Pek çok yenilik ile otomobil tutkunlarının karşısına çıkan Opel Grandland, donanımlarıyla da fark yaratıyor.

Opel Grandland Üç Ayrı Donanım Paketi İle Geliyor

Yakıt tüketimi açısından avantajlı bir seri olarak karşımıza çıkan Opel Grandland, üç ayrı donanım seçeneğiyle Türkiye’ye geliyor. Edition, Elegance ve Utimate olarak otomobil tutkunlarının karşısına çıkan Opel Grandland, şerit ihlali uyarısı ve şerit koruma özellikleri gibi pek çok yenilik ile galerideki yerlerini almaya başlamış bulunuyor. Tam bir güvenlik çemberi ile çevrelenmiş olan Opel Grandland, sürücü yorgunluk tespit ve ön çarpışma ikazı gibi özellikleri sağlıyor. Edition paketinde 17 inç teknik gri alaşımlı jantlar, full LED farlar, 7 inç pure panel dijital gösterge paneli, geri görüş kamerası ve gelişmiş ön çarpışma ikazı ile aktif acil frenleme sistemi sunan Opel Grandland, Elegance ve Ultimate donanımlarında ise daha gelişmiş özellikler sağlıyor.

Opel Grandland Türkiye Fiyat Belli Olmuş Bulunuyor

Elegance donanımında 18 inç elmas kesim alaşımlı jantlar ile IntelliLux LED pixel farlar vaat eden Opel Grandland, aynı zamanda 12 inç pure panel dijital gösterge paneli, sensörlü, otomatik, elektrikli bagaj kapağı, anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemi sağlıyor. Ultimate donanımı ile adeta göz kamaştıran Opel Grandland, bu donanımında sunduğu 19 inçlik elmas kesim alaşımlı jantları ile dış görüntüyü resmen kusursuzlaştırmış bulunuyor. Bunun yanı sıra bu donanımında şerit ortalama özellikli aktif şerit takip sistemi, alcantara koltuk döşemeleri, 360 derece çevre görüş kamerası sunan Opel Grandland, ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı ön cam ile konforu da artırıyor. Öte yandan Opel Grandland 1.2 Turbo 130 HP Edition fiyatı 809 bin 900 TL iken; 1.5 Turbo 130 HP    Elegance donanımı 864 bin 900 TL’den satışa çıkıyor. Opel Grandland Ultimate donanımı ise 919 bin 900 TL ile 979 bin 900 TL arasında değişiklik gösteriyor.

İlgili Makaleler