Gündem

Beklenen Müjde Geldi: Krediler Vakıfbank’tan Olunca; Geri Ödeme De Sorun Olmuyor! Vakıfbank Kredi Faizi Ne Kadar?

Kamu bankalarının en büyük avantajlarından biri de özel banka kuruluşlarına göre daha az bir kar güdüyor olması oluyor. Bu bağlamda avantajlı kredi kartlarından çok kazandıran kampanyalarına kadar pek çok hizmet sunan bankalardan biri olan Vakıfbank, düşük faizli kredi dönemini başlatıyor.

Pandemi sağladığı 5 bin TL üst limitli faizsiz ve ertelemeli bir şekilde sunan Vakıfbank, acil ihtiyaçlar için benzer bir kredi paketi ile bu yılda vatandaşların karşısına çıkıyor. Bu kez 5 bin 500 TL üst limit belirlemiş olan Vakıfbank, faizleri de dibe çekmiş bulunuyor.

Vakıfbank Açıkladı; Düşük Faizler İle Özel Kredi Verilecek

Türkiye’nin en çok kazandıran kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, bu seneyi avantajlı kredi paketleri ile açıyor. Kuruluş yıldönümüne özel olarak çok avantajlı kredi paketleri hazırlamış olan Vakıfbank, 5 bin 500 TL tutarında üst limiti bulunan ihtiyaç kredisi için düğmeye basıyor. Sadece acil nakit ihtiyaçlarına özel olarak hazırlanmış bu kredi paketini vatandaşlara anında sağlayan Vakıfbank, başvuruların hemen ardından kredisini kullandırıyor. Oldukça düşük faiz ile müşterilerini karşılayan Vakıfbank, üstelik 36 aya varan esnek geri ödeme planları ile de vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını gideriyor. Bunun yanı sıra özellikle sigortalı şekilde bir yerde çalışan ve emeklilere daha kolay kredi sağlayan Vakıfbank, kredi paketinden her kesimin yararlanabilmesi için tüm mesleklerin ya da işsiz olan vatandaşların başvurularını da değerlendirmeye almayı ihmal etmiyor.

Vakıfbank’ın Avantajlı Kredi Paketine Her Yerden Başvuru Yapılabilecek

Her dönem avantajlı kredi paketleri ile bir kamu bankası olduğunu hatırlatan Vakıfbank, 2022 yılında da düşük faizli kredilerini sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda sağladığı krediler için başvurularını hemen hemen her bankacılık hizmeti üzerinden alan Vakıfbank, evden çıkmaya gerek kalmaksızın krediyi müşterilerinin hesabına aktarıyor. Dijital dönüşümü kapsamında 5 bin 500 TL tutarındaki kredi paketi için başvuruları hem Vakıfbank Mobil şubelerinden, hem de Vakıfbank İnternet Bankacılığı üzerinden kabul eden Vakıfbank, aynı zamanda şubelerinden, telefon ve SMS bankacılığı ile ATM’leri üzerinden de kredi başvurularını almayı sürdürüyor. Öte yanan Vakıfbank’ın oldukça avantajlı olan bu kredi paketi, vatandaşlardan herhangi bir belge istemeden sağlanıyor.

İlgili Makaleler