Gündem

Beklenen Müjde O İki Bankadan Arka Arkaya Geldi; Borcu Olan Vatandaşın Tek Bir Başvuru İle Borcu Kalmayacak! Borçlarınızı Kapatmak İçin…

Kredilerin giderek kullanımının arttığı günümüzde pek çok vatandaş da geri ödeme konusunda zorlanıyor. Hem krediler hem de kredi kartlarının geri ödemelerini gerçekleştiremeyen vatandaşların imdadına yetişen ise, borç kapatma ya da borç transferi adıyla bilinen kredi paketleri oluyor.

Vatandaşların borçlarını tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen borç kapatma ve borç transferi kredileri pek çok banka tarafından veriliyor. Ancak Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank bu alanda diğer bankalara oranla daha avantajlı hizmetler sağlıyor.

Yapı Kredi Borç Kapatma Kredisi Sağlıyor

Vatandaşların diğer bankalara olan kredi kartı ve kredi gibi borçlarını tek seferde kapatabilmesi için uygun oranlı borç kapatma kredisi sunan Yapı Kredi Bankası, borçların tek bir çatı altında toplanacak olmasını da mümkün hale getiriyor. Bu sayede diğer bankalara olan tüm borçlarını kolaylıkla kapatabilen vatandaşlar, Yapı Kredi Bankası’na yapacakları cüzi ödemeler ile borçlarından da kurtuluyor. Yapı Kredi Bankası’nın bu kapsamda verdiği ihtiyaç kredilerinin faiz oranları ise, yüzde 2,89 oranından başlıyor. Vadeyi tutara göre belirleyen Yapı Kredi Bankası, 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya varan vade seçenekleriyle sunuyor. Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası’ndan çekilecek olan 10.000 TL’lik bir ihtiyaç kredisinin aylık taksit ödemeleri minimum 490, 58 TL olarak ayarlanabiliyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası’nın borç kapatma kredisine şubeye gitmeden mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla da başvuru yapılabiliyor.

QNB Finansbank Borç Transfer Kredisi Veriyor

Borç transfer kredilerinde avantajlı hizmet sunan bankalardan biri olan QNB Finansbank, uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleriyle vatandaşların hem rahat bir nefes almasını hem de borçlarını tek bir seferde kapatabilmesini sağlıyor. Başvuru yapan kişilerin borçlarını kredi aracılığıyla ödeyen QNB Finansbank, sıfırdan bir kredi verdiği için yeniden yapılandırma olanağı da tanıyor. Bu bağlamdaki kredilerini aylık yüzde 1,79 oranından başlatan QNB Finansbank, aynı zamanda 36 aya varan vade seçenekleriyle esnek taksitlendirmeler de sunuyor. Oldukça avantajlı bir borç transferi kredisi veren QNB Finansbank, kredilerini başvurularını ise şubeleri, ATM’leri, internet, telefon ve SMS bankacılığı ile mobil bankacılık üzerinden alıyor. QNB Finansbank’tan bu şartlar altında çekilecek olan 10.000 TL’lik bir ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri ise, minimum 401,71 TL olarak taksitlendirilebiliyor.

 

İlgili Makaleler