GenelGündem

Beklenen Müjdeli Haber Geldi! PTT Üzerinden Nakit Desteği Açıklandı! 30 Bin TL’ye Varan Destek Paketi!

Türkiye’de her geçen gün ağırlaşan ekonomik koşullar, vatandaşların yaşamını zorlaştırmaya başladı. Zamların üst üste geldiği son günlerde borcuna borç ekleyen vatandaşlar, borçlarını ödemek için bankaların avantajlı kredi paketlerini araştırmaya başladı.

Türkiye’nin köklü kurumlarından biri olan PTT, geçtiğimiz yıllarda Aktifbank ile işbirliği imzaladı. Bu nedenle iş kolunu bankacılık sektörüne de taşımayı başarmış olan PTT, ihtiyacı olan müşterileri için harekete geçti. Nakit avansa ihtiyacı olan müşterileri için ihtiyaç kredisi geliştirmiş olan PTT, borcu çok olan vatandaşlar için de borç kapama kredisini geliştirdi. PTT’nin uygun faizli ve geniş ödeme yelpazesi sunduğu kredilerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise, bu kredilerin detaylarını merak eder hale geldi.

PTT’den 30 Bin TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi Müjdesi

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için düğmeye basmış olan kurumlardan biri olarak şimdilerde öne çıkan PTT, yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Borcu olan vatandaşların yanı sıra nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara da bir umut olan bu müjde kapsamında PTT, Aktifbank ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucu müşterilerinin gerekli şartları taşıması halinde 30 bin TL’ye kadar kredi çekebileceğini duyurdu. Öte yandan vatandaşların imdadına yetişmiş olan 30 bin TL’lik PTT kredisinin şartları da belli oldu.

PTT İhtiyaç Kredisi Şartları Neler?

Son dönemlerde posta hizmetlerinin yanı sıra bankacılık hizmetleri de sunmaya başlamış olan PTT, Aktifbank aracılığıyla kullanılabilecek bir kredi paketinin müjdesini müşterilerine verdi! 30 bin TL’ye kadar kredi kullanımını olanaklı hale getiren PTT, ihtiyaç kredisi kapsamında verdiği bu kredi türünde 36 aya varan vade seçenekleri ile müşterilerinin karşısına çıktı. Faiz oranı olarak yüzde 2,99’u belirleyen PTT, Aktifbank aracılığıyla kullanılabilecek olan bu kredi paketinden yararlanmak isteyen vatandaşları şubelerinin yanı sıra Aktifbank’ın internet bankacılık kolu olan N Kolay’a da yönlendirdi. Bunun yanı sıra borç kapatma kredisi türünde de bir paket geliştirmiş olan PTT, bu kredi türünü 50 bin TL’ye kadar yükseltti. Bu kapsamda kredi kullanacak olan vatandaşlara bir müjde daha veren PTT, borç kapatmak için çekilen kredilerin geri ödemelerinde üç ay erteleme yapılabileceğini duyurdu.

İlgili Makaleler