GündemKamu Haberleri

AK Partili Belediyelere Ramazan Ayı Covid-19 Tedbirleri Genelgesi Gönderildi!

Türkiye’de corona virüsü tedbirleri kapsamında, AK Partili 780 belediyeye Ramazan Ayı Koronavirüs Tedbirleri Genelgesi gönderildi. Genelgeye göre; toplu iftarlar, iftar çadırı kurulumu ve iftar davetleri gibi organizasyonları gerçekleştirilemeyecek. İaşe yardımları ise ramazan başlamadan önce ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

Türkiye’de corona virüsü vaka sayısı her geçen gün artarken virüse karşı alınan önlemler de arttırılmaya devam ediyor. Ramazan ayında oluşabilecek vaka artışının önüne geçmek için AK Parti’li belediyelere ‘Ramazan Ayı Koronavirüs Tedbirleri Genelgesi’ gönderildi. Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki gönderilen genelgede, toplu iftarlar, iftar çadırı kurulumu ve iftar davetleri gibi organizasyonların gerçekleştirelemeyeceği bildirildi.

Yardım ve sıcak yemek ikramı yapılabilir

İaşe yardımlarını mümkün olduğunca ramazan başlamadan önce ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını söyleyen genelgede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza durumlarına göre yardım ve sıcak yemek ikramı yapılabileceği belirtildi.Belediye başkanlarının vatandaşların evine çat kapı ziyaretler yapmak yerine, her gün en az on vatandaşımızın evine telefon ile misafir olup yanlarında olduğunu hissettirmesi gerektiği ifade edildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler