Personel Alımı

Belediyesi bünyesine toplamda 15 kişilik kadro ile memur alımları yapılacak!!!

Belediyesi bünyesine toplamda 15 kişilik kadro ile memur alımları yapılacağı bilgisi verildi. KPSS Puanı ile Ön Lisans ve Lisans mezunu şartıyla gerçekleşecek memur alımları için gerekli başvuru şartları ve tüm detaylar işte sizlerle...

7 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruların aktif olarak devam edeceği memur alımları, İstanbul’da hizmet vermekte olan Kadıköy Belediyesi bünyesine gerçekleşecek. Kadıköy Belediyesi bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen vatandaşlara iş imkanı sunan memur alımları, için talep edilen şartlara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Memur alımları hangi kadro üzerinden yapılacak?

İstanbul’da hizmet vermekte olan Kadıköy Belediyesi bünyesine gerçekleşecek olan memur alımları,

657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek koşuluyla, “Belediye Zabıta Yönetmeliği” doğrultusunda “15 Memur” alımları için kadro dağılımı şu şekilde yer alıyor;

5 Zabıta Memuru, 9. Dereceli kadroda Ön Lisans

10 Zabıta Memuru, 7. Dereceli Kadroda Lisans mezunu

Memur alımları için talep edilen şartlar neler?

Tüm adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. Maddesinde yer alan şartlar talep edilecektir. Genel şartlara ek olarak tüm adaylardan özel şartlar talep edilecektir. Kadıköy Belediyesi bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylar için özel şartlar ise şu şekilde:

2022 yılında gerçekleşmiş olan Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan (KPSS) Lisans için KPSSP3, Ön Lisans için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekmektedir.

Erkek adayların 167 cm boyunda kısa olmaması talep edilirken, Kadın adayların ise 160 cm boyundan kısa boylu olmaması şartı bulunmaktadır.

Kadıköy Belediyesi memur alımları için başvuru yapacak adayların en az “B Sınıfı” sürücü belgesine sahip olması aranan özel şartlar arasında yer alıyor.

Tüm bunlara ek olarak ise sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olması talep edilmektedir.

Tüm şartları taşıyan adaylar, başvuru işlemlerini 7 Aralık 2023 tarihine kadar “Hasanpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:2 Kadıköy-İstanbul” adresi aracılığıyla gerçekleştirebilir.

Başvuru işlemleri ile ilgili daha kapsamlı bilgileri, ilan detaylarında bulabilirsiniz

İlgili Makaleler