Gündem

Benzin, Mazot, LPG Alanları Bayram Ettirecek Kampanya Resmen Duyuruldu: 150 TL’de 40 TL İade Edilecek!

Son günlerde giderek daha da pahalılaşan akaryakıt fiyatları toplu taşımadan temel besin gıdalarına kadar her şeyin zam almasına neden olurken; vatandaşların da trafiğe arabaları ile çıkmamalarını sağladı. Bu zamlara karşı harekete geçen Petrol Ofisi ise, benzersiz bir akaryakıt kampanyası hazırladı.

Kendi istasyonlarından kredi kartları ile alışveriş yapan vatandaşlara indirim yapmak için düğmeye basan Petrol Ofisi, tarihin en geniş iş birliğine gitti. Bonus kart özelliğine sahip olan tüm bankalar ile anlaşan Petrol Ofisi, akaryakıt alımı yapan vatandaşların alışverişlerini bedavaya getirecek olan kampanyasını açıkladı.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyasını Genişletti

Akaryakıt alımlarındaki avantajları artırmak için geniş bir iş birliğine giden Petrol Ofisleri, Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında pek çok banka ile iş birliğine giden Petrol Ofisi, kampanya geçerlilik tarihini 01 Nisan-15 Mayıs 2022 olarak belirledi. Kampanya kapsamında; 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt alımı yapan bonusluların 30 TL bonus ya da indirim BonusFlaş uygulaması aracılığıyla kampanyaya dahil olan bonusluların ise 40 TL bonus kazanacağı öğrenildi. Kampanyanın sadece benzin, motorin ve otogaz alımları için geçerli olduğu Petrol Ofisi tarafından kamuoyu ile paylaşılan kampanya detayları arasında yer aldı.

Petrol Ofisi’nin Kampanya Kapsamı Belli Oldu

Kazandıran kampanyası kapsamında pek çok banka ile iş birliğine gitmiş olan Petrol Ofisi, kampanyaya dahil olan kartları da açıkladı. Bu kapsamda Garanti Bonus’lar, Flexi, Money, Bonus Business ve Easy kartlar kampanyaya dahil edilirken; TEB Bonus Business, ING Bonus Business, Alternatifbank Bonus, Şeker Bonus Business, Fibabanka Bonus Business ve Fibabanka Bonus hariç diğer tüm bonus kartları da kampanya kapsamında alındı. Bunun yanı sıra Shop&Fly Kredi kartları, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, Paracard, taksitli işlemler, vadeli taksit, bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri bu kampanya kapsamına dahil olmazken; kampanyadan yararlanabilmek için alımların mutlaka anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılması gerektiği hatırlatıldı. Anlaşmalı Petrol Ofisleri için ise, BonusFlaş uygulamasındaki “Nerede” butonuna tıklamanın yeterli olacağı bildirildi. Öte yandan Garanti Bonus kart sahipleri “POAS” yazıp 3340’a göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirken; Deniz Bonus sahiplerinin 3280’e, TEB Bonus sahiplerinin 4616’ya, Şeker Bonus sahiplerinin 7353’e, ING Bonus sahiplerinin 2205’e, Türkiye Finans Happy Card sahiplerinin kartlarının son 6 hanesini yazarak 2442’ye, Alternatifbank Bonus sahiplerinin 4055’e, ICBC Turkey Bonus sahiplerinin ise 05327524404’e SMS göndererek, kampanyaya katılım sağlayabileceği öğrenildi. Ayrıca, Fibabanka Bonus sahiplerinin kampanya katılım yapmasına gerek olmadığı da Petrol Ofisi tarafından kamuoyuna bildirildi.

İlgili Makaleler