Ekonomi

Benzin Ya Da Mazot Almadan Önce Dikkat Edin: Bu Kart İle Alışveriş Yaparsanız 100 TL’sini Geri Alabileceksiniz! Kampanya Süreli, Kaçırmayın!

Arka arkaya gelen akaryakıt zamlarının ardından kampanyalar da bu sektörde geliştirdiği kampanyaları müşterileri lehine revize etmeye devam ediyor. O bankalardan biri olan ON Banka ise, gerçekleştirdiği akaryakıt kampanyasının avantajı ile diğer bankaların önüne bir adım geçmeyi başarıyor. Öte yandan ON Banka’nın akaryakıt kampanyası 100 TL iade kazandırıyor.

Merak ile takip edilen akaryakıt kampanyalarına Burgan Banka’nın dijital bankacılık hizmeti olarak vatandaşlar ile buluşan ON Banka’nın kampanyası da eklenmiş bulunuyor. Bu kapsamda vatandaşlara avantajlı ve kazançlı bir akaryakıt kampanyası sunmayı ilke edinmiş olan ON Banka, aynı zamanda herhangi bir akaryakıt istasyonu kısıtlaması getirmediği için de harcama özgürlüğü sunuyor. Öte yandan ON Banka’nın 100 TL iade kazandırdığı akaryakıt kampanyasına ilişkin detaylar da belli olmuş bulunuyor.

Sadece Akaryakıt Alışverişleri Kazandırıyor

Sunduğu hizmetlerin avantajları ile popüler hale gelen bir dijital bankacılık sistemi olan ON Banka, bu kez kartını kullanarak akaryakıt alışverişi yapacak olan yeni müşterilerine özel bir kampanya duyurusu gerçekleştirmiş bulunuyor. Yeni müşteri sayısını artırmak için bu kampanyayı düzenlemiş olan ON Banka, haziran ayının sonuna kadar istenilen benzin istasyonlarından toplamda 500 TL’lik akaryakıt alışverişi yapacak olan banka müşterilerine 100 TL iade ediyor. Yapılan iadeleri hangi şartlar altında ve hangi müşterilerine gerçekleştireceğini de açıklayan ON Banka, kampanyaya ilişkin detayları da açıklamış bulunuyor.

Kampanyaya Katılım İçin Başvuru Şartı Aranmıyor

Bir dijital bankacılık hizmeti olan ON Banka’nın sunduğu akaryakıt kampanyasına üstelik herhangi bir katılım şartı da bulunmuyor. Bunun yerine başka bir şart belirlemiş olan ON Banka, 12 Mayıs tarihinden sonra ON Bank’tan kart edinmiş olan her müşterisini kampanyaya otomatik olarak dahil ediyor. Bu banka müşterilerinin kampanya tutarını haziran ayının sonuna kadar tutturması halinde iadeden yararlanma hakkı bulunuyor. Yani söz konusu 500 TL’lik akaryakıtı tek seferde almak gibi bir şart da bulunmuyor. Öte yandan ON Banka, söz konusu iadeleri kampanya bittikten sonra müşterisinin hesabına aktarılıyor. Ayrıca, ON Banka’dan gerçekleştirilen açıklamaya göre, iadeler 5 Temmuz 2022 gün bitimine kadar hesaplara geçecek.

İlgili Makaleler