Ekonomi

Beşiktaş’tan Flaş Karar! Kripto Para Token Satışı İmzaları Atıldı!

Futbol takımlarından kripto paraya ilişkin peş peşe açıklamalar ve önemli kararlar gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe’nin ardından gelen habere göre Beşiktaş’da kripto para kararı aldı. Buna göre  600 milyon liralık ‘Beşiktaş Token’ satışı için kripto para borsası Kointra ile anlaşma imzaladı. Daha önce Galatasaray, Trabzonspor gibi milli takımlar da Token kararı almışlardı.

Beşiktaş Token Çıkarıyor

Beşiktaş önemli bir karar aldı. Taraftarını sevindiren bu karara göre Beşiktaş dijital varlıklarına kavuşmak için gün sayıyor.  Beşiktaş Token’ın toplam değeri 600 milyon TL olduğu öğrenildi. Sözleşme şartlarından önemli bir maddesi uyarınca, tıpkı Fenerbahçe’de olduğu gibi, ilk etapta Beşiktaş Token’ların bir kısmı satışı sunularak işleme açılacak. Söz konusu miktar 200.000.1903 adetle sınırlı olacak. Zaman içinde ise 600 milyonluk token satışı gerçekleştirilecek. Ayrıca Beşiktaş 1903 Token sahiplerine, diğer takımlar gibi, önemli bazı avantajlar yaratacak. Beşiktaş Token’ın da büyük bir taleple karşılaşması bekleniyor.

Türkiye’nin önemli spor kulüplerinden Galatasaray, Fenerbahçe, Göztepe Spor, Karşıyaka, Eskişehirspor, İstanbul Başakşehir, Trabzonspor Denizlispor, Sivasspor ve Bursaspor gibi kulüplerin token’ları bulunuyor.

İlgili Makaleler