Gündem

Beyaz eşya alışverişine çıkacaklar dikkat! Yapı Kredi Bankası, 10 ay vadeye kadar yüzde 0 faiz fırsatı tanıyacak!

Geçtiğimiz senenin sonunda yükselişe geçen döviz kurları ve altın fiyatları, gündelik hayatta satın aldığımız tüm ürünlere ve diğer hizmet başlıklarına yüksek oranlarda zamların yapılmasına sebep oldu. Satış fiyatı döviz ve altın üzerinden belirlenen tüm hizmet ürünlerinin fiyatlarında bir anda gözlenen yüksek oranlı artış, özellikle sıfırdan bir ev kurma hayali olan, yeni evlenecek olan tüm tüketicilerin hayal kırıklığına uğramasına sebep oldu.

Yeni evlenecek veya evini değiştirecek olan vatandaşların evlerini uygun fiyatlar karşılığında düzmeleri şu an imkansız olarak görülürken en çok zam alan ve tüketicileri zorlayan ürün grupları arasında beyaz eşyaların olduğu kayda geçti. Çamaşır makinesinden ocağa, buzdolabından fırına tüm beyaz eşya ürünlerinde gözlenen yüksek oranlı artışlar, vatandaşların nakit desteğine ihtiyaç duymalarına sebep oldu.

Bir evin olmazsa olmazı beyaz eşya ürünleri için nakde ihtiyaç duyan tüketicilere, Yapı Kredi Bankası’ndan kasım ayı müjdesi geldi. Ünlü bir firma ile anlaşmaya varan banka, o firmadan yapılacak olan beyaz eşya alışverişleri için tüketicilere kredi desteği vereceğini bildirdi. Yapı Kredi Bankası yeni beyaz eşya kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI BEYAZ EŞYA KREDİSİ KAMPANYASI KASIM 2022

Sektörün en önemli bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, kendisinden destek bekleyen mevcut müşterilerini ve bankayı yakından takip eden potansiyel müşterilerini yine hayal kırıklığına uğratmadı. Sadece beyaz eşya alışverişlerinde kullandıracak olduğu yeni bir kredi kampanyası düzenleyen banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu yeni kredi kampanyası kapsamında Arçelik ve Beko firmaları ile anlaştığını belirtti. 30 Kasım tarihine kadar ilgili firmalardan yapılacak olan 20 bin TL’ye kadar alışverişler için kredi desteği vereceğini bildiren banka, faiz oranını yüzde 0, azami vade sayısını ise 10 ay olarak belirledi. Ayrıca banka 5- 10 bin TL arası kredi kullanımına 200 TL, 10- 20 bin TL arası kredi kullanımına ise 500 TL değerinde World Puan hediyesi vereceğini de bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI BEYAZ EŞYA KREDİSİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi Bankası’nın yeni beyaz eşya kredisine Arçelik ve Beko mağazalarında bulunan POS’ta QR kod ile başvuru yapılabilmektedir.

İlgili Makaleler