Gündem

Bilim Kurulu Üyesi Alpay Azap’tan Flaş AVM Çıkışı

Türkiye'deki AVM'lerin 4'te 3'ü bugün alınan önlemler eşliğinde açılırken Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Çalar Saat" programına konuk olan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap önemli açıklamalarda bulundu. Azap açıklamalarında çok zorunda kalmadığı sürece AVM'lere gitmeyeceğini ifade etti.

Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nun sunduğu “Çalar Saat” programına katılan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap çok önemli açıklamalarda bulundu. Azap açıklamalarında AVM’lerin açılışına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

“ZORUNDA OLMADIKÇA AVM’YE GİTMEM”

Küçükkaya’nın “Siz AVM’ye gider misiniz” sorusu üzerine Alpay Azap açıklamalarında bulundu ve çok zorunda kalmadığı sürece gitmeyeceğini ifade etti.

1-2 YIL MÜMKÜN OLMAYACAK

Ayrıca Bilim Kurulu üyesi Alpay Azap açıklamalarında “AVM’ye gitmem gerekirse tedbirlere dikkat ederek giderim, işimi halledip ayrılırım” ifadelerini kullanarak salgın öncesindeki gibi topluca AVM’ye gidip vakit geçirmenin yapılmaması gerektiğini belirtti.

Azap, eski normale dönüşün 1-2 yıl boyunca mümkün olmayacağını belirtti.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler