Gündem

Bilim Kurulu Üyesinden Bayram Kutlaması Uyarısı

Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi ve Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik corona virüsü hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik açıklamalarında bayram kutlamaları hakkında vatandaşlara uyarı yaptı.

Çelik açıklamalarında Ramazan Bayramında dikkat edilmesi gerektiğini ifade ederek kutlamaların telefonlarla video görüşmeleri ile yapılması gerektiğini belirtti. Bu konu hakkında İlhami Çelik’in açıklamaları şöyle oldu:

BAYRAM UYARISI YAPILDI

“Bayramla ilgili kararın ne olacağını bilmiyorum ama şu aşamada kendi görüşümü açıklamam gerekirse kuralları esnetmek biraz sıkıntı gibi gözüküyor. Çünkü daha önce yaşanan tecrübeler var. Japonya ve Singapur’da gördük. Bunları bizim örnek almamız gerekiyor. Daha temkinli ve tedbirli gitmek gerekiyor. Ramazan Bayramı’nın eski bayram gibi olmaması gerekiyor. Bunu bizim telefonlarla veya görüntülü konuşmalarla yapmamız gerekiyor. Yaz tatilinde de planlama yapmak için Haziran’ı görmek gerekir. Çünkü, vaka sayımız Haziran’da 150-175 bin aralığında olur”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler