Ekonomi

BİM Aktüel temizlik malzemelerinde indirim yaptı! 24 Mart 2020 fiyatları

Ülkemizde corona virüsü vakalarının artması üzerine temizlik malzemelerine rağbette arttı. BİM Aktüel’de bu hafta temizlik malzemelerine indirim geldi. İşte o ürünler ve fiyatları…

Ülkemizde de ortaya çıkan corona virüsü salgınına karşı korunmak isteyen vatandaşlar temizlik ürünlerine yöneldiler. Uzmanlar tarafından kişisel hijyene dikkat edin, evinizi temiz tutun uyarıları vatandaşların temizlik ürünlerine olan talebini arttırdı. Uygun fiyatlı olan temizlik ürünlerini araştıran vatandaşlar için, BİM Aktüel bu haftanın indirimli ürün kataloğunu yayınladı.

Hangi ürünler indirimli

24 Mart 2020 tarihinden yanı Salı gününden itibaren geçeli olacak indirim katoloğunda bir çok ürün yer aldı.
Ürünler arasında bebek bezleri, bebek sabunları bulunuyor. Külot bez maxi, bebek sabunu Jenny, bebek Kulak çubuğu, bebek temizleme pamuğu bulunuyor. Yeni doğan şampuan Granül şampuan, bakım örtüsü, anti bakteriyel ıslak mendil, kulak çubuğu, bebek sabunu, kolay tama spreyi, ıslak havlu, Bugs Bunny ve Tweety Deodorant 150 ml, Eyüp Sabri Tuncer’in bebek kolonyası, Omo çamaşır deterjanı, yumuşatıcı dalin, tarak ve fırça, ıslak havlu, emziren anne çayı, devam sütü, danino destek 80 ml, erkek parfüm, kadın parfümü, kayısı peelingi, el kremi ala rose, kolonya ala rose gül, saç bakım kremi, fiyonk toka, taç, sosisli bugudi, toka, ağız bakım suyu, diş macunu ipana, hijyenik sleepy, gözlük temizleme mendili, peçete ecco soft 300lü, temizlik bezi vileda marka, streç film, sıvı bulaşıl deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun gibi ürünler yer alıyor.

 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir