Ekonomi

Bim, Şok, A101! Alışveriş Yapacaklar İçin İndirimli Aktüeller!

Haftalık market alışverişini yapacak olan vatandaşlar, süpermarketlerin yayınladığı indirimli katalogları incelemeye devam ediyor. Bim, Şok, A101 gibi çok talep gören zincir marketler, her hafta müşterilerinin ilgisini çekebilmek için indirimler ve kampanyalar yapmaya devam ediyor. İşte yeni haftanın kampanya ürünleri…

A101

A101 market aktüel ürünler kampanyasında gelecek hafta 9 Eylül 2021 Perşembe günü satışa sunulacak A101 indirimlerinde SEG markalı beyaz eşyalarda uygun fiyatlar mecut. Samsung cyclone süpürgede 749 TL fiyat fırsatı, Drift arabası, piranha elektrikli el aletlerinde kampanyalar devam ediyor.

BİM

Bim marketlerde Cuma aktüel ürünler kampanyası kapsamında gelecek hafta 10 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulacak fırsatları aşağıdaki Bim kataloğunda inceleyebilirsiniz. Bim’de Dijitsu 40 ve 43″ televizyonlar 2299-1999 TL fiyatlarla satılacak. Fakir Türk kahve makinesi 299 TL fiyatla alınabilir. Kütahya porselen yemek takımı 399 TL fiyatlarla kampanya devam ediyor.

 

ŞOK

Şok market aktüel ürünler kampanyası kapsamında 8 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulacak tüm ürünleri aşağıdaki kampanya kataloğunda inceleyebilirsiniz. Katalogda fox marka koşu bantı, orbitrack, kürek ve manyetik bisikletlerde indirimler sizi bekliyor.

 

İlgili Makaleler