Gündem

BİM’den Görülmemiş Kampanya; Ayçiçek Yağlarının 5 Litresinde 91 TL Birden İndirim Bu Fırsat Her Zaman Gelmez!

Son zamanların zam şampiyonu ürünlerinden biri olan ayçiçek yağları, bilhassa savaş günlerinden bu yana hızla yükselişe geçti. Ayçiçek yağının Ukrayna ve Rusya üzerinden ithal ediyor olması bu fiyatların artışına neden olurken; vatandaşın imdadın BİM yetişti.

Her hafta iki ayrı indirim kataloğu ile müşterilerini cezbetmeyi başaran BİM, bu haftanın perşembe indirimlerini de açıkladı. Haftanı ilk indirimlerinde önümüzdeki günlerde zamlanacağı kesinleşen süt ve süt ürünlerini alan BİM, bu kez ayçiçek yağı ürünlerini uygun fiyat ile müşterilerine sunmak için düğmeye bastı.

BİM’den 91 TL Birden İndirim

Özellikle son zamanlarda gıda ürünlerinde gerçekleştirdiği indirimleri ile öne çıkan BİM, bu hafta hedefine fiyatı her geçen gün artan ayçiçek yağlarını aldı. Vatandaşların cebini rahatlatmak için kendi raflarından satışa sunduğu Sole marka ayçiçek yağlarına oldukça cazip fiyatlar belirlemiş olan BİM, bu markanın 1 litrelik şişesini 39,22 TL’ye kadar düşürdü. Bunun yanı sıra 2 litrelik Sole marka ayçiçek yağlarının fiyatını 59,68’e indiren BİM, 5 litrelik Sole marka ayçiçek yağlarının fiyatını ise 145 TL olarak belirledi. Öte yandan internet satış noktalarının bir çoğunda 236 TL’den satılan 5 litre ayçiçek yağının BİM’de 145 TL’den satılıyor olması, ortaya tam olarak 91 TL’lik bir indirim çıkardı.

BİM Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Düşürdü

Kendi bünyesinde satışa sunduğu Sole marka ayçiçek yağının yanı sıra pek çok markanın 5 litrelik ayçiçek yağlarını da satan BİM, bugün itibariyle güncel fiyatlarını kamuoyu ile paylaştı. Bu paylaşım sonrasında BİM’de satılan Ona marka ayçiçek yağının 5 litrelik şişesinin fiyatının 251 TL olduğu öğrenilirken; Yudurm marka 5 litre ayçiçek yağının fiyatının 236 TL olarak belirlendiği açıklandı. Bizim marka 5 litre ayçiçek yağının fiyatını geçtiğimiz aylara göre düşüren BİM, bu ürünün fiyatını 195 TL’ye kadar çekti. Orkide marka 5 litre ayçiçek yağının fiyatını 191 TL olarak belirlemiş olan BİM, Biryağ marka 5 litre ayçiçek yağının fiyatını 184 TL olarak açıkladı. Biryağ marka 5 litre ayçiçek yağının pet şişesi ise bugün itibariyle BİM’de 175 TL’ye kadar geriledi.

İlgili Makaleler