Gündem

Bir İlimizde Daha Korona Virüs Panik Yarattı ! Açıklama Yapıldı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir kişide korona virüs görüldüğü iddia edilmişti. Bu iddia panik yaratmaya yetmişti. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından konu hakkında bir açıklama yapıldı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir kişide korona virüs tespit edildiği iddia edilmişti. Panik yaratan bu iddialar hakkında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden açıklama yapıldı.

Korona virüs hakkında yapılan açıklamada hastalığın saptandığı hasta bulunmadığı iddiaların asılsız olduğu ifade edildi.

Korona Virüs Açıklaması Yapıldı
Korona Virüs Açıklaması Yapıldı

AÇIKLAMA YAPILDI

Konu ile ilgili olarak söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından, ‘Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüs şüphesi üzerine bir kişi karantinaya alındı’ şeklinde paylaşımlar yapılmıştır. Söz konusu paylaşım kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Hastanemizde, şu an itibarıyla koronavirüs (COVİD-19) vakası veya şüphelisi bir hasta yoktur. Vatandaşlarımızın resmi makamlar dışında yapılan açıklamalara itibar etmemeleri önem arz etmektedir”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir