Gündem

Bir Köy Daha Jandarma Tarafından Zorunlu Karantinaya Alındı!

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı bir köy, corona virüs tehlikesi nedeniyle önlem amaçlı karantinaya alındığı belirtildi.

Çorum’daki Oyaca köyünde yaşayan bir vatandaşın corona virüs testlerinin pozitif çıkması dolayısıyla köye giriş ve çıkışlar geçici olarak engellendi. Köye giriş ve çıkışlar, Jandarma tarafından engellendi ve sağlık çalışanları da sürekli kontrol yapmaya devam ediyor. Bir vatandaş köye girmek isterse yapılan anonslarla dışarı çıkılması isteniyor.

EKİPLERCE KONTROL ALTINDA TUTULACAK

İlçe Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı kararda, “Sungurlu ilçesine bağlı Oyaca köyümüzde insan sirkülasyonunun salgın riskine bağlı olarak durdurulmasına, vatandaşlarımızın kesinlikle bir araya gelmemelerine ve evlerinde kalarak izolasyon kurallarına uymalarına, durum köy muhtarı ve halkına tebliğ edilmesine, kolluk ve sağlık ve ekiplerince kontrol altında tutulması kararlaştırılmıştır” ifadeleri yer aldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir