Gündem

Bir SMS Ücreti Ödeyen Herkes Anında 10.000 TL’yi Hesabında Görüyor! Sadece Bu Bankalar, SMS İle Nakit Desteği Sağlıyor! Ayrıca…

Kredi çekmek isteyen vatandaşların kredi başvurularını gerçekleştirebilmesi için kullanacağı pek çok farklı yöntem bulunuyor. Geçmişten bu yana devam eden şube yoluyla kredi başvuruları yavaş yavaş tarih olurken; şimdilerde rövanşta olan kredi başvuru yöntemleri daha çok dijital bankacılık hizmetlerinden yararlanarak gerçekleştiriliyor.

Günümüzde gerek ihtiyaç gerekse konut kredisi için artık evden çıkmaya gerek kalmamış bulunuyor. Özellikle dijitalleşen bankacılık hizmetleri bağlamında mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu gerçekleştirebilen vatandaşlar, aynı zamanda telefon ve internet bankacılığı üzerinden de bu başvuruyu gerçekleştirebiliyor.

Denizbank, SMS İle Kredisini Sadece Saniyeler İçerisinde Veriyor

SMS ile kredi veren özel banka kuruluşlarından biri olan Denizbank hem özel faiz oranları hem de esnek geri ödemeleri ile vatandaşların nakit ihtiyaçlarına karşı sadece saniyeler içinde yanıt veren bankaların başında geliyor. SMS ile sağladığı kredilerinde yüzde 2,02 oranından başlayan faizler ile vatandaşlara hizmet veren Denizbank, bu kredisinde azami vade süresi olarak ise, tutara göre değişmekle birlikte 36 taksitlendirme yapabiliyor. Denizbank’ın avantajlı SMS kredisinden yararlanabilmek için ise; banka sisteminde kayıtlı olan cep telefonunu numarasından “KREDİM” yazarak T.C. kimlik numarası ve doğum tarihini GG.AA.YYYY formatında mesaja ekleyip 3280’e kısa mesaj yolu ile göndermek gerekiyor.

Ziraat Bankası ve Halkbank SMS Kredilerinde Avantajlı Faiz Oranları Sunuyor

SMS ile krediler günümüzde sadece özel banka kuruluşlarından değil, kamu bankalarından da vatandaşların hizmetine sunulan kredi ürünleri arasında yer alıyor. Bu bağlamda Ziraat Bankası ve Halkbank da SMS ile kredi sağlayan bankalar arasında yer alıyor. Kamu bankaları olmaları nedeniyle her dönem bankacılık sektörünün en düşük faiz oranlarını sunan Ziraat Bankası ve Halkbank SMS kredilerinde de bu misyonunu sürdürüyor. Bu bağlamda Ziraat Bankası’nın da Halkbank’ın da SMS kredilerinin faiz oranları yüzde 1,79 oranından başlıyor. Bu oran kredinin vade süresine, tutarına ve başvuru yapan kişinin kredi notuna göre değişiklik gösterebiliyor. SMS kredilerinde 50.000 TL’yi aşmayan tüm tutarlar için 36 aya varan vade seçeneği sunan her iki banka da bu limiti aşan krediler için 24 aya varan taksitlendirmeler gerçekleştirebiliyor. Her iki bankanın da kredi başvuruları SMS’in yanı sıra mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de yapılabiliyor.

İlgili Makaleler