Magazin

Bir Yapımın Daha Fişi Çekildi; Söylemezsem Olmaz Bitiyor Mu? Bircan Bali, Seren Serengil, Arto Hepsi İşsiz Kalacak! Meğer…

Magazin programı formatı ile Beyaz TV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı, ünlü isimler olan Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun sunuculuğunun yanı sıra yorumları ile de gündemlerdeki yerini korumayı başarıyor. Öte yandan ortaya atılan son iddiaya göre Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun aldığı konuklar, programın sonunu getiriyor.

Ortaya sundukları iddialar ile ortalığı her zaman karıştırmayı başaran magazin yorumcuları arasındaki yerini alan Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto, geçtiğimiz haftalarda aldığı konukların ardından adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısının yanı sıra dernek ve sivil toplum kuruluşlarının da hedefinde olan Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun sunduğu Söylemezsem Olmaz programının yayından kaldıracağı iddiası ise, bu eleştirilerin ardından daha da güçlendi.

Söylemezsem Olmaz Programına Tepki Yağıyor

Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun sunumu ile Beyaz TV ekranlarından yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı vizyona giren Bergen filminin ardından Bergen’i katili olan Halis Serbest’i konuk etmesi ile eleştirilerin odağı haline gelmişti. Öyle ki, eleştiri yazılarından birinde Söylemezsem Olmaz programının da adı verilerek; “Bergen’i katlettikten sonra, Almanya’ya kaçan, iade edildikten sonra da 7 ay yatıp “iyi halden” serbest bırakılan katil, Kanal D’deki “Neler Oluyor Hayatta” programı ve Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programlarında işlediği cinayetle açık açık övünüyor, “Hiç pişman oldunuz mu?” sorusuna, “Yok. Bin defa olsun, bin defa yine yaparım” cevabını verebiliyor. Adama, sanki cinayeti haklı çıkaracakmış gibi, “Bergen sizi aldatmış mıydı?” diye sorular sorulabiliyor. Katil, Bergen’i “Ölümden korkmuyordun değil mi sen? Bak dedim, sana ölümü tattıracağım” diye nasıl tehdit ettiğini anlatabiliyor” ifadeleri kaleme alınmıştı. Bu tepkiler devam ederken; şarkıcı Hatice’nin açıklamaları ile bir kez daha gündeme gelen Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun programı Söylemezsem Olmaz’ın yayından kaldırılacağı iddia edildi.

Söylemezsem Olmaz Bitiyor Mu?

Henüz iddia olan Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun sunduğu Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli olmadı. Hala eleştirilerin hedefinde olan Söylemezsem Olmaz isimli programın yeni sezonda Beyaz TV tarafından yayından kaldırılacağı iddia edilirken; Bircan Bali, Seren Serengil veya Arto henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gerçekleştirmedi.

İlgili Makaleler