Gündem

Borçlu Vatandaşların İmdadına O İki Banka Yetişti; Ayda 400 TL İle Tüm Borçlardan Kurtulacaksınız! Kampanyadan Yararlanmak İçin…

Giderek bankalara daha çok borçlanır hale gelmiş olan vatandaşların en büyük korkusu borçlarını ödeyemeyip, kredi notlarının düşmesi oluyor. Çünkü kredi notu düşük olan vatandaşlar, ihtiyacı olması halinde bile çoğu bankadan kredi alamıyor. Bu duruma çare olmak isteyen QNB Finansbank ve ING Bank müşterileri için düğmeye basıyor.

Müşterilerine yeni bir kredi paketi suna QNB Finansbank ve ING Bank, borçlu olan müşterilerine büyük avantajlar sağlayacak faiz oranları ve vade seçenekleriyle onları buluşturuyor. Bu kredi paketinden yararlanan vatandaşlar, borçlarını tek bir kalemde topladığı için daha rahat geri ödeme ve kredi notunun etkilenmemesi şansı yakalıyor.

QNB Finansbank Borç Transfer Kredisi Vermeye Başlıyor

Bankalara borcu olan vatandaşların sık sık başvurduğu yöntemlerden biri olan “borç transfer kredisi” paketleri, giderek daha çok kullanılmaya başlıyor. Müşterilerine ihtiyaç kredisi kapsamında borç transfer kredisi veren QNB Finansbank ise, vatandaşların diğer bankadaki borçlarını ödüyor ve kendi kurumuna olan borcunu da esnek bir plan ile yapılandırıyor. Bir tür borç ertelemeyi de getiren bu yöntem, vatandaşların rahat bir nefes almasını da sağlıyor. Borç transfer kredinin faiz oranını yüzde 2,20 oranında sabitleyen QNB Finansbank, vade seçeneği olaraksa 36 aya kadar vade sunuyor. Bunun yanı sıra QNB Finansbank’tan 10.000 TL kredi alacak olan bir aylık geri ödemesi 433,77 TL gibi cüzi bir miktar oluyor.

ING Bank, Borçlu Müşterilerini Koruyor

Borcu olan vatandaşların özellikle bankalara borçlu olması halinde kredi notunun düşmesi, vatandaşların kredi çekerek borçlarını kapatması da oldukça zorlaşıyor. Bu durumun önüne geçmek için yeni bir kredi türü geliştirmiş olan ING Bank, “borç transfer kredisi” veriyor. Bu krediden yararlanan vatandaşlar, borçlarını tek bir çatı alında toplayabiliyorken; kredi notunda da daha fazla düşüş yaşamıyor. Borç transfer kredisine özel olarak faizler belirlemiş olan ING Bank, bu kredisinin faizlerini yüzde 1,74 oranından başlatıyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşın kredi notuna göre faiz oranı belirleyen ING Bank, 36 aya varan vade seçenekleriyle de esnek ödeme planı ortaya çıkarıyor. Öte yandan ING Bank’tan 10.000 TL’lik bir kredi çeken vatandaşların aylık ödemesi 245 TL oluyor.

İlgili Makaleler