Gündem

Borcu Artan, Acil Nakit İhtiyacı Olan Vatandaşlar İçin Başvuru Adresi Verildi! Sadece ilk 5.000 Kişiye Verilecek; Anında…

Kredi kartlarından kredilere kadar pek çok kalemde borçları her geçen gün artan vatandaşlar, çareyi yine bankalara başvurup, eski borçlarını kapatmakta buluyor. Ancak, yüksek faiz oranları bu yöntemi kullanacak olan vatandaşların kredi ve diğer borçlarının daha da artmasına neden oluyor. Buna karşı önlem almak için düğmeye basmış olan ING Bank ise, 2022 yılında faizsiz kredi dönemini başlatıyor.

Emekliden memura; öğrenciden asgari ücretliye kadar toplumun her kesiminde yer alan vatandaşlara cazip kredi destekleri hazırlamasıyla öne çıkan özel bankalardan biri olan ING Bank, 2022 yılının da en avantajlı bankaları arasındaki yerini alıyor. Bu sene ilk kez müşterisi olacak olanlara özel bir hoş geldin kampanyası hazırlamış olan ING Bank, faizsiz ve düşük faizli krediler veriyor.

ING Bank, Hoş Geldin Kampanyası Acil Nakit İhtiyacı Olanlara İlaç Gibi Geliyor

Dijitalleşme kapsamında uzaktan müşteri olma sürecini başlatan bankalar arasında yer alan ING Bank, bu yolları kullanarak ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlar için eşi benzeri görülmemiş bir hoş geldin hediyesi hazırlamış bulunuyor. Hoş geldin kampanyası kapsamında banka müşterisi olduktan sonra ihtiyaç kredisine başvuru yapan vatandaşlara anında faizsiz kredi çıkartan ING Bank, bu kredisinin süt limitini 5.000 TL; vade süresini ise 6 ay olarak belirlemiş bulunuyor. İhtiyacı daha fazla olan yeni müşterilerine de çağrıda bulunan ING Bank, 10.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinden sadece yüzde 0,99 faiz alıyor. ING Bank’ın bu kredisi ise, 12 ay vade seçeneğiyle sunuluyor.

ING Bank, Kredi Başvuruları İçin Şubeye Gelmeye Gerek Bırakmıyor

Özellikle pandemi döneminde hızlanan bankaların dijitalleşme süreci, vatandaşların bankalara gitmesine gerek kalmadan banka müşterisi olmasına olanak tanıyor. Bunun yanı sıra kredi başvurularını da mobil ve internet bankacılığına taşıyan ING Bank, çıtayı bir adım daha üste çıkararak, olası bir evrak ihtiyacı halinde de müşterisini şubelere çağırmıyor. Kredi başvurusu yapan vatandaşların evraklarına ve imzasına ihtiyaç duyulması halinde ING Bank, müşterilerinin adreslerine bir kurye yollayarak gerekli işlemlerin kolaylıkla yapılmasını sağlıyor. ING Bank’ın bu avantajlı hizmetlerinden ise, sadece ilk kez banka müşterisi olacak olan 5.000 kişi yararlanabiliyor.

İlgili Makaleler