EkonomiGündem

Borcu olan Herkesin Borcu Silindi! Karar Çıktı, Borcu Olanların Hesabına Anında 77 Bin TL Geçiyor. Tek Şart…

Her geçen gün artan ihtiyaçlar ve arka arkaya gelen zamlar, vatandaşların ağır borç yükü altına girmesine neden oluyor. Borçları biriken vatandaşlar ne yapacağını merakla araştırırken; bankalar, borcu olan vatandaşların imdadına yetişiyor ve yeni bir kredi türü olan ‘borç kapama kredi’ paketlerini teker teker müşterileriyle buluşturmaya başlıyor.

Şimdilerde artan borçları ile boğuşmak zorunda kalan vatandaşlar, bankaların sunduğu borç kapama kredi paketlerinin ardından rahat bir nefes alır hale geldi. Uzun vadede ödeme seçenekleri ve düşük faiz oranları ile müşterilerin yardımına yetişen bankalardan biri olan Ziraat Bankası ise, borcu olan müşterilerine avantajlı bir şekilde borç kapama olanağı tanıyacağını duyurdu. Öte yandan yeni kampanyasının ve kredi paketlerinin detaylarını da müşterileri ile paylaşan Ziraat Bankası, bu paketten yararlanabilecek olan müşteri profilini de açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan Can Suyu Gibi Kredi

Geçmişte konut ya da taşıt alımları için çekilen krediler, günümüzde pek çok ihtiyaç için çekilebiliyor. E-ticaret alışverişlerinden tatil planlarına kadar ihtiyaçlarına yönelik krediler ile sık sık karşılaşan vatandaşlar, son zamanlarda borç kapama kredilerini sık sık duymaya başlıyor. O kredi paketine bir yenisini daha eklemiş olan Ziraat Bankası, borcu olup, kapatmak isteyen müşterilerine kolay ödeme ve uygun faiz seçenekleriyle 77 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi sunuyor. Bunun yanı sıra 24 ay vade seçeneği de sunan Ziraat Bankası, bu kredi paketini emeklilere özel geliştirmiş bulunuyor.

Borç Kapatacaklara Müjde, Tam 77 Bin TL

Şimdilerde popüler kredi türlerinden biri olan ‘borç kapatma kredileri’ için yeni bir kredi paketi hazırlamış olan Ziraat Bankası, bu kredi paketlerinin detaylarını da geçtiğimiz gün itibariyle kamuoyu ile paylaştı. 77 bin TL’ye kadar borç kapama kredisi vereceğini duyurmuş olan Ziraat Bankası, kredi ile ilgilenen müşterilerini banka şubelerine, internet bankacılığına ta da müşteri hizmetleri numarasına yönlendirdi. Kolaylıkla başvuru yapılabilecek olan bu kredi türünden emekli olmayan vatandaşların yararlanamayacağı da öğrenildi. Öte yandan Ziraat Bankası borç kapama kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların borçlarını tek bir kredi altında toplamasının da mümkün olduğu duyuruldu.

İlgili Makaleler