Gündem

Borcu Olan Vatandaşlara Can Suyu Bu Kez Bankalardan Geliyor! Anında Borçlunun Borcunu Üstlenen Bu Bankalar Üstelik…

Günümüzün en çok kullanılan bankacılık hizmetlerinden biri olan krediler, ihtiyaçların artması halinde de daha fazla borç anlamına gelebiliyor. Vatandaşın borcu günden güne artarken, çözüm yine bankalardan geliyor. Diğer bankalardaki kredileri üstlenen bu bankalar, vatandaşlara yeniden yapılandırma olanağı da tanıyor.

Özellikle bir süredir kötü giden ekonomik tablo eşliğinde geçimini sağlamaya çalışan vatandaşlar, sık sık kredilere yönelirken, kredilerin biriken tutarları da geri ödemeleri zorlaştırıyor. Vatandaşların kendi bankası ile çalışması için harekete geçen ING Bank, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türkiye İş Bankası ise, vatandaşlara borç transfer kredisi veriyor.

Borç Transfer Kredileri Vatandaşlara Nefes Aldırıyor

Borç transfer kredilerinin en önemli özelliklerinden biri de vatandaşların borcunu üstlendiği için vatandaşın diğer tüm bankalara olan borçlarını kapatması oluyor. Bu da vatandaşın borçlarını tek bir çatı altında toplamasını kolaylaştırıyor. Bu sayede birkaç banka yerine tek bir bankaya borçlu olan vatandaş, kredi notunu da daha kolay toparlayabiliyor. Bunun yanı sıra tek bir çatıda kredisini toplayan vatandaşlar, taksitlendirme ile kredi çektiği için borçlarını da yeniden yapılandırmış oluyor. Piyasada en avantajlı borç transfer kredisini ise ING Bank, TEB ve Türkiye İş Bankası veriyor.

ING Bank, TEB ve Türkiye İş Bankası Uygun Faizli Borç Transfer Kredisi Veriyor

Farklı avantajları ile piyasanın dikkat çeken bankalarından biri olan ING Bank, 36 aya varan vadelerle borç transfer kredisi sağlıyor. Bu kredilerin faiz oranlarını yüzde 2,14’ten başlatan ING Bank, üst limiti de müşterisinin talebine göre kişiye özel belirliyor. ING Bank’tan bu şartlar altında çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki bir kredinin minimum aylık ödemeleriyse sadece 429 TL oluyor. Başvuru yapan vatandaşlara özel olarak yüzde 1,67’den başlatan faiz oranları ile krediler sunan TEB ise, 36 aya varan vade seçenekleri sağlıyor. Bu şartlar altında TEB’ten çekilecek olan 10.000 TL kredi için aylık tutarlar ise, 393 TL oluyor. Öte yandan borç yapılandırmalarında yüzde 1,90’dan başlayan faiz oranları ile krediler sağlayan Türkiye İş Bankası’ndan 36 ay vade ile çekilecek olan 10 bin TL tutarındaki bir kredinin aylık ödemeleriyse 410 TL olarak hesaplanıyor.

İlgili Makaleler