Gündem

Borcu Olan Vatandaşların Borçlarından Tek Çırpıda Kurtulmak İçin Bu Üç Bankaya Başvurması Yetiyor! Hepsini Onlar Ödüyor! Başvuru İçin Son Gün…

Pandemiden bu yana küresel olarak giderek yükselen enflasyon, döviz karşısında günden güne eriyen Türk Lirası’nı daha çok etkilemeye başlıyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın geçici ateşkese varıldığı günden bu yana özellikle bu iki ülke üzerinden ihraç edilen ürünlerde ve akaryakıt fiyatlarında gerileme görülse de ne yazık ki bu gerileme etiketlere vatandaşları rahatlatacak kadar yansımıyor. Bu nedenle vatandaşlar son üç yıl içerisinde borçlarına borç eklemeye devam ediyor.

Vatandaşların en çok borçlandığı dönemler genellikle sağlık ve eğitim giderlerini karşılayamadığı dönemler oluyor. Hem sağlık hem de eğitim giderlerinin artan enflasyon ile birlikte yükselmesi, bu yıl da vatandaşları zora sokuyor. Bankalara borçları artan vatandaşların imdadına ise, borç transfer kredisi veren Garanti BBVA, ING Bank ve Yapı Kredi Bankası yetişiyor.

Garanti BBVA Başvuran Herksin Borçlarını Hemen Kapatıyor

Vatandaşın borçlarını tek bir çatı altına toplamak ve borçlarını yeniden taksitlendirme imkanı sunmak için borç transferi kredisi veren Garanti BBVA, her dönem olduğu gibi bu dönem müşterisinin yanında duruyor. 36 aya varan vade seçenekleriyle müşterilerinin karşısına çıkan Garanti BBVA, verdiği kredi ile vatandaşların diğer bankalara olan tüm borçlarını ödüyor. Ardından kendisinden kredi çeken vatandaşa minimum 3 ay maksimum ise 36 aya vade seçeneği sunan Garanti BBVA, borçların yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlara bir fırsat sunuyor. Garanti BBVA’nın borç transfer kredisi için; şubeler ve GarantiBBVA Anında Kredi Hattı olan 444 0 335 numaralı hattan bilgi almak mümkün oluyor.

ING Bank ve Yapı Kredi Bankası Da Borçlu Vatandaşlara Çağrıda Bulunuyor

Müşterilerinin kredi notuna göre faiz oranı belirlemesi nedeniyle çoğu vatandaş için avantajlı bir faiz oranı sunan ING Bank, borç transfer kapsamında sunduğu ihtiyaç kredisini yüzde 1,74’ten ile yüzde 3,39 arasında faizlendiriyor. İnternet bankacılığı olan ing.com.tr ve ING Mobil’den kredi başvurusunu olanaklı hale getirmiş olan ING Bank borçlu olan vatandaşlara hem üç ay ödeme ertelemesi hem de 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Öte yandan başvuru yapan vatandaşların borcunu üstlenen bir diğer banka olan Yapı Kredi Bankası da 36 aya varan borç kapama kredilerini sağlamaya 2022 yılında da devam ediyor.

İlgili Makaleler