Gündem

Böyle Kredi Görülmedi; Masraf Yok, Faiz Yok, Şart Yok! O Uygulamayı İndiren Herkesin Anında Hesabına Geçiyor!

Yeni müşteri kazanmak için yeni promosyon gibi çeşitli avantajlar oluşturan bankalar, şu sıralar birbiri ile müşteri kazanma içerisine girmiş bulunuyor. Bu müşteri yarışından karlı çıkmak isteyen vatandaşlar, en çok kazandıracak bankaları araştırıyor. O bankalardan biri olan Garanti BBVA ise, 2022 yılının en çok kazandıran ve avantaj sağlayan bankalar arasındaki yerini almaya başlıyor.

Dijitalleşme sürecini oldukça başarılı bir şekilde yürüten Garanti BBVA, şimdilerde sektörün en yenilikçi bankaları arasına girmiş bulunuyor. Müşterilerine yönelik hazırladığı avantajlı kredi paketleriyle de öne çıkan özel bankalardan biri olan Garanti BBVA, şimdilerde yeni kampanyası ile çok konuşuluyor. İlk kez bankası ile çalışacak olan Garanti BBVA, yeni müşterilerine sıfır faiz ile kredi veriyor.

Garanti BBVA’nın Hoş Geldin Hediyesi, Vatandaşının Yüzünü Güldürüyor

Çağa ayak uydurmak için başlattığı dijitalleşme süreciyle birlikte “Temassız Müşteri Olma Teknolojisi”ni geliştirmiş olan Garanti BBVA, bu teknolojiyi kullanarak, banka müşterisi olacak olan herkese hoş geldin kredisi sunarken; bu krediden herhangi bir faiz almıyor. Şubeye gitmeye gerek kalmaksızın Garanti BBVA Mobil’i indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğini tıklayarak, yeni müşteri olacak olan herkese 5 bin TL’ye kadar anında nakit desteği sağlıyor. Faizsiz olarak 5 bin TL’ye kadar nakit kredi veren Garanti BBVA, bu krediden yararlanmak isteyen vatandaşlara müşteri olma işlemlerini tamamladıktan sonraki üç gün içerisinde faizsiz krediye başvuru yapması gerektiğini hatırlatıyor.

Hoş Geldin Kampanyasından Sadece İlk Kez Banka Müşterisi Olacak Vatandaşlar Yararlanabiliyor

Hoş geldin diyerek, müşterilerini faizsiz bir kredi kampanyasıyla karşılayan Garanti BBVA, sadece ilk kez müşterisi olabilecek olan vatandaşlara bu olanağı tanıyor. Kampanya kapsamında verilecek olan sıfır faizli 5 bin TL ihtiyaç kredisi başvurularını da mobil bankacılığı üzerinden alan Garanti BBVA, şubeye gitme dönemini resmen geride bırakıyor. Sadece bir tıkla ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen Garanti BBVA’nın yeni müşterilerinin yapması gereken tek şey ise, mobil bankacılığı içerisinde yer alan krediler kısmından “Hoş Geldin Kredisi”ni bulup, başvurmak oluyor. Öte yandan 12 ay vade ile bu krediyi çeken bir vatandaşın aylık ödemesi sadece 416,67 TL oluyor.

İlgili Makaleler