Genel

Bu 5 Altcoin İçin Ünlü Analistten Tahmin Geldi! Kripto Para Yatırımcılarının Dikkatini Çeken Açıklama!

Dünya finansının kalbinin attığı Wall Street’te 25 yıl boyunca çeşitli noktalarda görev almış olan, The Strategic Funds’ın Eş Genel Müdürü Marc LoPresti, yakın tarihte verdiği bir röportajında, kripto para piyasalarında satın alma stratejisinin nasıl yürütülmesi gerektiğini açıkladı. Yatırımcılara, nasıl yatırım yapılması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunan LoPresti, ayrıca kendisinin ilgilendiği 5 altcoini de paylaştı.

Analiste Göre Yatırım Stratejisi Nasıl Olmalı?

Marc LoPresti verdiği röportajda, yatırımcıların nasıl bir yatırım stratejisi izlemeleri gerektiğine ilişkin olarak “Genellikle dipleri aramanız gerekir. Ancak düşen bıçakları yakalamak genellikle iyi bir strateji değildir” sözlerini dile getirdi. Ünlü analist, kesin dip alıp fırsatlarının zamanlarını kollamanın yanı sıra, yıl boyunca geçerlilik açısından “kalıcı olacağı” düşünülen daha fazla makro temayı uygulamaya çalışmanın daha sağlıklı olabileceğini ifade etti. LoPresti açıklamasının devamında ise “Yılsonuna kadar hem Bitcoin hem de Ethereum fiyatında oldukça önemli bir artış olacağını düşünüyoruz. Muhtemelen Ethereum, piyasa hakimiyeti açısından Bitcoin’e karşı zemin kazanmaya devam edecek” sözlerini dile getirdi.

LoPresti’nin İzlediği 5 Altcoin

Yatırım yapma konusunda strateji tavsiyeleri veren LoPresti, ayrıca kendisinin izlediği ve ilgilendiği 5 altcoini de yatırımcılarla paylaştı. Ünlü analist açıklamalarında, kripto para piyasalarının geri kalanının gelişmeye devam etmesi durumunda Bitcoin’in (BTC), altcoinlerden daha fazla ayrışacağına inandığını belirtti. LoPresti “Ayrışma henüz erken aşamada. Kripto varlıklarının ayrışmasındaki ilerleme nedeni ile piyasa bazı altcoinlerin kullanım durumlarına ve çıktılarına daha fazla değer atfetmeye çalışıyor” dedi. İlgilendiği varlıkları açıklayan LoPresti, bu noktada özellikle DeFi (merkezi olmayan finans) projelerine, NFT (non fungible token) sektörüne ve Metaverse odaklı projelere yöneldiğini dile getirdi. LoPresti’nin buradan yola çıkarak ilgilendiğini dile getirdiği altcoinler şöyle:

– Ethereum (ETH)
– Polkadot (DOT)
– Solana (SOL)
– Avalanche (AVAX)
– Cardano (Ada)

İlgili Makaleler