Gündem

Bu Banka Resmen Çıldırmış; Anında Nakdi Veriyor, Geri Ödemeyi İse Ta 90 Gün Sonra İstiyor! İnternetten Bile Başvurulabiliyor! Başvurular İçin…

Kredili ürünlerinin her geçen gün artan avantajları vatandaşların nakit ihtiyaçlarını ertelememesini destekliyor. Bu bağlamda en avantajlı kredi vermek için birbiri ile daima yarış içerisinde olan özel bankalardan bu ay bir adım öne çıkan ise Yapı Kredi Bankası oluyor.

Müşterilerine cazip kredi paketleriyle seslenmeye devam eden Yapı Kredi Bankası, bu kez kredi geri ödemelerinde zorlanan müşterilerinin rahat bir nefes alabilmesi için üç ay geri ödeme ertelemeli krediler sağlamaya başlıyor.

Yapı Kredi Bankası’nın Yeni Kredisi Rahat Bir Nefes Aldırıyor

Son dönemlerin popüler kredi türlerinden biri olan ertelemeli ödemeli krediler, Yapı Kredisi Bankası tarafından da vatandaşlara sağlanıyor. Kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde ödemelerin belirlenebileceği bu kredi türünde maksimum ödeme erteleme süresi ise 90 gün olarak belirlenmiş bulunuyor. Oldukça uygun faizler ile müşterilerinin karşısına çıkan Yapı Kredi Bankası, kişiye özel faiz politikasıyla da avantajlı krediler sağlıyor. Bunun yanı sıra bu kredi türünde 36 aya varan vade seçenekleri de sunan Yapı Kredi Bankası, banka müşterilerinin ertelediği ayları toplam vade süresinden düştükten sonra aylık ödemeleri hesaplıyor. Ayrıca Yapı Kredi Bankası’nın müşterilerinin ön onaylı kredi limitleri herhangi bir onay süreci gerektirmeden kolay kredi kullanımını da sağlıyor.

Kredi Tutarını Yapı Kredi Bankası Belirliyor

Birçok bankanın gözde kredi paketlerinden biri olan üç ay geri ödemeleri kredi paketleri, Yapı Kredi Bankası’nın da en çok rağbet gören kredi ürünleri arasındaki yerini alıyor. Diğer bankalardan farklı olarak daha avantajlı bir üç ay ertelemeli kredi seçeneği ile vatandaşların karşısına çıkan Yapı Kredi Bankası, kredi politikası çerçevesinde değerlendirdiği kredi başvurularını limit üzerinden doğrudan reddetmiyor. Şöyle ki, vatandaşın talep ettiği limitin vatandaşın kredi notuna denk gelmemesi halinde daha düşük tutarlara da otomatik olarak onay verebilen Yapı Kredi Bankası, kredi başvurusunu reddetmek yerine vatandaşlara daha cazip teklifler sunabiliyor. Yapı Kredi Bankası’nın vatandaşın nakit ihtiyacını rahat ödemesi için devreye soktuğu bu kredi paketinden yararlanmak isteyen vatandaşların ise Yapı Kredi Mobil ya da internet bankacılığı içerisinde yer alan “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsünde bulunan “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” türüne başvuru yapmak yeterli oluyor.

İlgili Makaleler