Gündem

Bu Bankaların Kampanyası Çok Konuşulacak; Her SMS Hesaba Anında 15 Bin TL Aktaracak! Oturduğun Yerden Kredi İçin Yapmanız Gereken Tek Şey…

Krediler günden güne en çok tüketilmeye devam eden bankacılık hizmetlerinden biri olmayı sürdürürken, kredi paketlerinin vade oranlarından faizlerine kadar pek çok detayı vatandaşların merakla takip ettiği bankacılık gelişmeleri arasında yer alıyor. Günümüzde zamanın daha önemli hale gelmesiyle birlikte en kolay nakde ulaştıkları bankalara yönelen vatandaşlar, oturduğu yerden kredi alabilecekleri kurumlara daha sıcak bakıyor.

Bankacılığın dijital dönüşümleri kapsamında pek çok bankacılık hizmetlerini dijital ortama taşımış olan bankalar, mobil bankacılığı ve internet bankacılığı hizmetleri ile artık nakde ulaşımı evraksız ve imzasız bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra tek bir SMS ile de kredi sağlamaya başlamış olan Yapı Kredi Bankası, Denizbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank acil ihtiyaçları için nokta atışını gerçekleştirmiş bulunuyor.

Özel Bankaların SMS Kredileri Nakit İhtiyaçlarına Anında Çözüm Yaratıyor

Özel bankacılık sektörünün önde gelen kurumları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinin yanı sıra pek çok hizmetini kısa mesaj aracılığıyla da vermeye başlamış bulunuyor. Şimdilerde kısa mesaj ile ihtiyaç kredisi vermeye başlamış olan Yapı Kredi Bankası, bu ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını sadece yüzde 2,84’ten başlatıyor. Vade seçeneklerini tutara göre belirleyen Yapı Kredi Bankası, 36 aya varan vade seçeneklerinin yanı sıra esnek geri ödemeler de sunuyor. En uzun vadede 15.000 TL ihtiyaç kredisinin Yapı Kredi Bankası’ndaki aylık taksitleri ise sadece 729,52 TL oluyor. Yapı Kredi Bankası’nın SMS ile ihtiyaç kredisinden yararlanmak için cep telefonunun kısa mesaj bölümüne; “Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Gelir (boşluk) Doğum Tarihi (GGAAYYYY)” yazıp 4411’e mesaj atmak gerekiyor.

Hem faiz oranları ile hem de esnek geri ödeme planları ile dikkat çeken bankalardan biri olan Denizbank da bu sene SMS ile kredi veren bankalar arasında yer alıyor. SMS başvurularını anında değerlendiren Denizbank, sadece dakikalar içerisinde vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamdaki kredilerinin faiz oranlarını yüzde 2,47’den başlatan Denizbank, vade seçeneği olarak ise 36 aya vatan taksitlendirmeler yapabiliyor. Bu kapsamda 10.000 TL ihtiyaç kredisinin Denizbank’taki aylık taksitleri ise sadece 455,58 TL olarak hesaplanıyor. Denizbank’ın SMS ile ihtiyaç kredisinden yararlanmak için; “KREDİM (boşluk) T.C. kimlik numarası (boşluk) Doğum Tarihi (GG.AA.YYYY)” yazıp 3280’e mesaj atmak gerekiyor.

Kamu Bankaların SMS Kredileri Faiz Oranları İle Fark Yaratıyor

Avantajlı faiz oranları ile öne çıkan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, nakit ihtiyaçlarına bir SMS ile yanıt vermeyi sürdürüyor. İhtiyaç kredilerinin faiz oranlarını sadece yüzde 1,74’ten başlatan Ziraat Bankası, 36 aya varan vade seçenekleriyle de nakit ihtiyaçlarının geri ödemelerini oldukça kolaylaştırıyor. Bu şartlar altında 10.000 TL ihtiyaç kredisinin Ziraat Bankası’ndan kullanılması halinde geri ödenecek olan aylık taksitler sadece 401,71 TL oluyor. Ziraat Bankası’nın SMS ile ihtiyaç kredisinden yararlanmak için ise; “TUKETICI (boşluk) T.C. kimlik numarası (boşluk) Kredi Tutarı (boşluk) Vade (boşluk) Aylık Net Gelir (boşluk)” yazıp 4747’ye mesaj atmak gerekiyor.

En uygun faizli SMS kredisi ile müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarına ilaç gibi yetişen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, nakit ihtiyaçlarına sadece yüzde 1,55’ten başlayan faiz oranları ile yanıt veriyor. Başvuru yapan kişilerin kredi notuna göre değişen faizler ile hizmet veren Vakıfbank, vade olarak ise 36 aya varan taksitlendirmeler sağlıyor. Ortalama bir faiz ve en uzun vadede Vakıfbank’tan kullanılacak olan 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri 410,97 TL olarak hesaplanıyor. Vakıfbank kredisine başvuru yapmak için ise “KREDI (boşluk) T.C. Kimlik Numarası (boşluk) Doğum Tarihi (ggaayyyy) (boşluk) Aylık Gelir (boşluk)” yazıp 5724’e mesaj atmak gerekiyor.

İlgili Makaleler