Ekonomi

Bu Bankanın Önünden Geçen Yaşadı; Anında 5.000 Tl Hesaba Geçiyor! Hiçbir Şart Yok, Başvuru Yapmak Yetiyor! Son Başvuru Tarihi…

Kredi çekmek isteyen vatandaşların imdadına yetişen bankalar, şimdilerde yeni müşteri kazanabilmek için sıfır faizli ve uygun faizli kredi dönemini başlatmış bulunuyor. Bu uygulamayı gerçekleştiren bankalardan biri olan ING Bank, hoş geldin kampanyasıyla vatandaşlara sesleniyor.

İlk kez müşterisi olacak olan vatandaşlara yönelik hoş geldin kredileri hazırlamış olan ING Bank, faizsiz ve uygun faizli kredileri ile vatandaşlara oldukça cazip gelecek teklifler hazırlamış bulunuyor. Konuyla ilgili detayları da açıklamış olan ING Bank, başvuru yollarını da ilgileri için açıklıyor.

ING Bank’a Gelen Hemen Faizsiz Kredi Çekiyor

Dijitalleşme sürecini uzunca süredir sürdüren ING Bank, uzaktan müşterisi olmak isteyen herkese uygun faizli ve faizsiz olmak üzere kredi desteği sağlıyor. Hoş geldin kampanyası kapsamında ilk kez ING Banklı olacak olan müşterilerine 31 Mart 2022 tarihine kadar banka müşterisi olması halinde, yeni müşterilerine 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği sağlıyor. Bu kredi desteğinin vade süresini 3 ila 6 ay olarak belirlemiş olan ING Bank, bu kampanyayı 5.000 kişi ile sınırlandırmış bulunuyor. Bunun yanı sıra daha fazla nakde ihtiyacı olan yeni müşterilerini de düşünen ING Bank, 10 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlar için ise yeni müşterilerine özel olmak ile birlikte yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi desteği sağlıyor. Bu kredide ise, ING müşterilerine 3 ile 12 ay aralığındaki bir vade seçeneği ile sunuluyor.

İhtiyaç Arttıkça Faiz Oranı Da Artıyor

ING Bank, yeni müşterilerinin nakit ihtiyaçları arttıkça, onlara artan faiz oranlarıyla destek vermeye devam ediyor. İhtiyaç kredilerinin aylık faizini yüzde 1,74’ten başlatan ING Bank, müşterilerinin kredi notuna ters orantılı olacak şekilde yüzde 3,39 oranına kadar kredi desteği sağlıyor. Aynı zamanda halihazırda banka müşterilerine de aynı yüzde aralığı ile ihtiyaç kredisi desteği sağlayan ING Bank, geri ödemeler konusunda ise, 3 ila 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Bu vade seçeneklerinin yanı sıra esnek geri ödeme desteği de sunan ING Bank, 31 Mart 2022 tarihine kadar yeni müşterisi olacak herkese üç ay ertelemeli kredi çekebilme avantajı sağlıyor. Bunun yanı sıra kredi desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlarını ing.com.tr “Hemen Başvur” adımına ve ING Mobil’e yönlendiren ING Bank; çekilecek olan krediden kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti ve kredi tahsis ücretinin üzerindeyse yüzde 5 oranında Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) alınacağını hatırlatıyor.

İlgili Makaleler