Gündem

Bu Bilgileri Yazıp, O Numaraya SMS Atanlar, Anında 14.000 TL’nin Sahibi Olacak! Şart Yok! SMS Atan Herkes Yararlanabiliyor…

Krediler her zaman olduğu gibi bu dönemde de nakde sıkışan vatandaşın imdadına yetişmeye devam ediyor. Bankalar ile kullanılan kredilerin üst limiti kadar hızlı onaylanması ve esnek geri ödeme planları sunması da vatandaşlar tarafından önemseniyor.

Hem hızlı onay hem de evden çıkmadan kredi çekebilmeyi mümkün hale getirmiş olan Yapı Kredi Bankası, Türkiye İş Bankası ve Aktifbank, avantajlı faiz oranları ile sunduğu ihtiyaç kredilerini bir SMS ile veriyor.

Yapı Kredi Bankası’ndan Avantajlı SMS Kredisi

SMS kredisi dönemini çok uzun zamandır başlatmış olan Yapı Kredi Bankası, avantajlı faiz oranları ile SMS kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. Evden çıkmaya dahi gerek kalmaksızın SMS gönderen herkesin yararlanabileceği bu kredi seçeneği yüzde 2,89 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçeneğiyle vatandaşlara sunuluyor. Bu şartlar altında Yapı Kredi Bankası’nda çekilecek olan 10.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık geri ödemeleri ise en uzun vadede 490,58 TL olarak hesaplanıyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası’nın SMS kredisinden yararlanmak için; “Bireysel” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra her bilginin arasında da bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerini yazıp 4411’e SMS atmak yetiyor.

Türkiye İş Bankası ve Aktifbank’dan Anında Kredi

Hızlı kredi onay süreci olan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu süreci daha hızlı bir hale getirmek için SMS ile de kredi vermeye başlıyor. SMS kredisinin faiz oranlarını yüzde 1,90 oranından başlatan Türkiye İş Bankası, tutara göre değişmekle birlikte 36 aya varan vade seçenekleri de sunuyor. Bu kapsamda Türkiye İş Bankası’ndan en uzun vadede kullanılacak olan 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisinin aylık geri ödemeleriyse sadece 410,19 TL oluyor. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın SMS ile kredisinden yararlanmak için; NAKİT, T.C. KİMLİK NUMARASI, KREDİ TUTARI, DOĞUM TARİHİ ile ilgili bilgileri aralarında birer adet boşluk bırakarak yazıp, 4402’ye SMS göndermek yetiyor.

SMS ile kredi sağlayan bankalardan biri olan Aktifbank, vatandaşların nakit ihtiyaçlarına anında çözüm sağlayabilmek adına sadece bir kısa mesaja saniyeler içerisinde nakit onayı veriyor. Bu kapsamda yüzde 2,19’dan başlayan faiz oranları ile vatandaşlara hizmet veren Aktifbank, kredilerinin vade süresini ise 50.000 TL’nin altında olması halinde 36 ay; 50.000 TL’nin üzerinde olması halindeyse 24 ay olarak ayarlıyor. Bu şartlar altında Aktifbank’tan çekilecek olan 10.000 TL kredinin aylık taksitleri ise minimum 433 TL olarak ayarlanabiliyor. Öte yandan Aktifbank’ın SMS yolu verdiği krediden yararlanabilmek için; KREDİ yazıp, boşluk bırakıp, TC Kimlik numarasını ekleyip 3050’ye kısa mesaj göndermek yeterli oluyor.

İlgili Makaleler