Genel

Bu Fırsat İle Tatil Yapamayanlar Bile Yapacak! Worldcard Sahipi Olanlar Yaşadı, Her Tatilin Yarısını O Bankalar Ödeyecek! Kampanya Katılımı İçin…

Yaz ayları yaklaşırken, vatandaşlar da yılın yorgunluğunu atmak ve rahat bir nefes almak için tatil planlarına yavaş yavaş başlıyor. En avantajlı tatil fırsatını yakalamak için erken rezervasyondan yararlanmak isteyen vatandaşlar araştırmalarına devam ederken; Worldcard sahiplerine Yapı Kredi Bankası, Vakıfbank ve Albaraka Türk Bankası’ndan bir müjde gelmiş bulunuyor.

Tatile çıkacak Worldcard’lıları ilgilendiren yeni kampanya için tatil rezervasyonlarının Setur üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor. Özellikle Yapı Kredi Bankası, Vakıfbank ve Albaraka Türk Bankası’ndan Worldcad sahibi olan vatandaşların katılım sağlayabileceği bu kampanyadan yararlanmak için bazı detaylara hakim olmak gerekiyor. O detayları ise, hem Setur hem de söz konusu bankalar açıklamış bulunuyor.

Worldcard’lılar Tatile Çıkarken Bile Kazanıyor

Yapı Kredi Bankası, Albaraka Türk Bankası ve Vakıfbank; Worldcard sahibi olan müşterileri için Setur Seyahat ile yeni bir anlaşmaya varmış bulunuyor. 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında Worldcard ile; “setur.com.tr”, Setur Mobil uygulaması, 444 0 738 numaralı Setur çağrı merkezi, Setur Şube ve Yetkili Satış Acentelerinden tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri tüm yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel, kültür turları, yurt dışı tur ve tüm yurt içi ile yurt dışı uçak bileti rezervasyonları yapan Worldcard sahipleri, anında 400 TL değerinde Worldpuan kazanıyor. Setur seyahat hattı üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmiyorken; Yapı Kredi ticari kredi kartları, Anadolubank kartları ve sanal kartlar da kampanya dışında bırakılmış bulunuyor. Ek kartların da kampanyaya dahil olabileceği belirtilmişken; Setur, Worldcard sahibi vatandaşlara aynı zamanda yurt içi tur ve otel alımlarında 18 taksit, yurt dışı turu alımlarındaysa 3 taksit avantajı sağlıyor.

Worldcard Sahipleri İçin Tatil Kampanyasına Dair Detaylar Açıklandı

World ve Setur işbirliğinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuru işlemlerini bankalarına göre yapması gerekiyor. Tüm banka müşterileri, World Mobil uygulamasından kampanyaya kolaylıkla katılabiliyorken; uygulama içerisinde yer alan “Kampanyalar” bölümünde ilgili kampanyayı seçip, “Katıl” butonuna tıklaması yeterli oluyor. Bunun yanı sıra Yapı Kredi Bankası müşterileri kampanyaya SETUR yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını 4454’e göndererek SMS ile de kampanyadan faydalanabiliyor. Yine kampanyaya SMS ile katılım sağlayabilen Albaraka Türk Bankası müşterilerinin kampanyaya katılımı için; SETUR yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını 4454’e göndermesi yeterli oluyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası müşterilerinin kampanyadan kazandığı puanlar 7 Nisan 2022 tarihine kadar kartlarına yüklenirken; puanların son kullanım tarihi olarak 8 Mayıs 2022 tarihi belirlenmiş bulunuyor.

 

İlgili Makaleler