Gündem

Bu Formülü Kullanan Herkesin Migros Alışverişlerinin 250 TL’si Bedavaya Gelecek! Bayram Alışverişlerinizden Önce Gerçekleştirin! Son Gün…

Kampanyaları ile vatandaşları kendi bankalarına çekmek için daimi bir yarış içerisinde olan bankalar akaryakıt alışverişlerinden market harcamalarına kadar her bir sektörde avantajlı kampanyalar oluşturmaya devam ediyor. O bankalardan biri olan Odeabank ise, şimdilerde ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara 250 TL değerinde Migros dijital alışveriş kodu hediye ediyor.

Migros ile iş birliğine gitmiş olan Odeabank, yeni kampanyası ile çok ses getirmeyi başarıyor. Bu kampanyası kapsamında müşterilerine bedava market alışverişi fırsatı sunan Odeabank, aynı zamanda müşterilerine avantajlı dünyasının kapılarını da aralıyor. Belirli şartları sağlayan ve ilk kez banka müşterisi olan vatandaşlara hediye edilecek olan bu dijital alışveriş kodunun detayları da Odeabank tarafından açıklanmış bulunuyor.

Odeabank, Yeni Müşterilerini 250 TL Hediye Çeki İle Karşılıyor

​​Sadece yeni müşterilerine özel olarak sunduğu kampanyası ile dikkat çeken bankalar arasındaki yerini alan Odeabank, kampanyasına dair detaylı bir duyuru metni yayınlamış bulunuyor. Odeabank’tan gerçekleştirilen duyuruya göre, 15 Nisan 2022 ile 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında ilk kez Odeabank müşterisi olan Migros üyelerine anında 250 TL dijital alışveriş kodu hediye veriliyor. Bu kapsamda 250 TL market alışverişi kodu kazanmak isteyen vatandaşların kampanyadan yararlanabilmesi için Odeabank üyeliklerini Migros kanallarından paylaşılan link aracılığıyla gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu kampanyadan yalnızca bu kanal ile üye olan müşterilerini yararlandıran Odeabank, diğer kanallar ile üye olan yeni müşterilerini bu kapsamda ödüllendirmiyor.

Odeabank’ın Yeni Kampanyasından Sadece Bir Kez Yararlanılabiliyor

Şartları yerine getiren her yeni müşterisini bu kampanyadan sadece bir kez yararlandıran Odeabank, kampanya kapsamında maksimum 250 TL değerinde Migros dijital alışveriş kodu hediye ediyor. Bu hediyeyi Odeabank’lı olduktan sonra aktif olan müşterilerine hediye eden Odeabank, aktiflik için ise; müşteri olma tarihinden itibaren minimum 10 gün boyunca ve son gün 30 Haziran 2022 tarihi olacak şekilde yeni müşterilerinin hesabında 10.000 TL ve üzerinde toplam varlık bulundurması olarak tanımlıyor. Bu şartları yerine getiren Odeabanklılara 4 Temmuz 2022 tarihinde 250 TL Migros dijital alışveriş kodunu ileten banka, bu kodu kısa mesaj olarak gönderiyor. Öte yandan kazanılan 250 TL değerindeki alışveriş kodunun son kullanım tarihi ise, 31 Aralık 2023 olarak belirlenmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler