Gündem

Bu Kampanya Çok Konuşulacak; Ziraat Bankası, Bu Kez Çocukların Yüzünü Güldürecek! Her Alışveriş Kazandıracak! Son Gün…

Gerçekleştirdiği avantajlı kampanyalar ile bankacılık sektörünün lider kurumlarından biri olan Ziraat Bankası, her geçen gün kendisini yenilemeye devam ediyor. Müşterilerinin alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek için halihazırda pek çok kampanya sunan Ziraat Bankası, bu kez çocukların yüzünü güldürecek bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kampanya çocukların yüzünü güldürürken; yetişkinlere de TL değerinde Bankkart Liralar kazandırıyor!

Ziraat Bankası’nın bir nevi sanal para birimi olan Bankkart Liralar, tıpkı diğer bankaların kullandığı bonus veya puan sistemi gibi alışveriş yapan banka müşterilerine sağlanıyor. Bu Bankkart Liralar sayesinde alışverişlerini bedavaya getiren Ziraat Bankalılar, pek çok alandaki harcamalarının bir kısmını alışverişleri aracılığıyla bankadan geri finanse edebiliyor. Bu tarzda çok sayıda kampanyası bulunan Ziraat Bankası, kampanyalarına bu ay itibariyle bir yenisini daha ekliyor.

Ziraat Bankası’nın Yeni Kampanyası Çocuklara Yarıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte çocukları sevindirecek çok özel bir kampanya hazırlamış olan Ziraat Bankası 8 Nisan ile 24 Nisan arasında Ziraat Bankası’nın Bankkart’ı ile Bankkart anlaşmalı oyuncak mağazalarında tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri her alışverişe alışveriş tutarının yüzde 10 olmak kaydıyla, toplamda 100 TL Bankkart Lira hediye ediyor. Bu kampanya kapsamında Bankkart’ın hem kredi kartı hem de bankı özelliğini kullanan müşterilerine seslenen Ziraat Bankası, kampanyaya katılım şartı da arıyor. Öte yandan Ziraat Bankası, yeni kampanyasının katılım şartlarını da açıklamış bulunuyor.

Ziraat Bankası, Kazanılan Bankkart Liraları Anında Müşterisinin Hesabına Aktarıyor

Söz konusu kampanya ile ilgili detaylı bir bilgilendirme yapmış olan Ziraat Bankası, bu kampanya kapsamında katılımları Bankkart Mobil içerisinde yer alan kampanyalar bölümü aracılığıyla sağlıyor. Sadece bir tık ile kampanyaya katılım sağlayabilecek olan Ziraat Bankalılar’ın Bankkart Liralar kazanabilmesi için harcamalarını Bankkart POS’undan yapması gerekiyor. Sadece anlaşmalı olan iş yerlerinden yapılan harcamalara verilecek olan Bankkart Liralardan; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kart sahipleri yararlanamıyor. Öte yandan kampanya kapsamında Bankkart Lira kazanan müşterilerine harcamalarının yüzde 10’unu anında gönderen Ziraat Bankası, yüklemeler için herhangi bir tarihi bekleme zorunluluğu da koymuyor.

İlgili Makaleler