Gündem

Bu Kampanya Daha Çok Kazandırır! Halkbank, Müşterisinin Tek Bir Sözüne Anında 1.000 TL Hediye Ediyor! Başvurular İçin…

Günümüzde oldukça yaygın olarak kullanılan kredi kartlarının tek avantajlı acil ihtiyaçları karşılayabilmek ya da alınan ihtiyaçların taksitli olarak geri ödenebilmesi olmuyor. Aynı zamanda kredi kartları kazandıran kampanyalarıyla da vatandaşların pek çok alışverişini bedavaya getirmesini sağlıyor. Bu bankalardan biri olan Halkbank da yeni kampanyası ile müşterilerine 1.000 TL’lik alışverişlerini bedavaya getirmesi için destekliyor.

Kazandıran kamu bankalarından biri olan Halkbank, kredi ve banka kartlarının kullanımını daha cazip hale getirebilmek için her geçen gün kampanyalarının sayısını artırıyor. Bu kapsamda müşterilerine daha avantajlı bir hizmet sunan Halkbank, aynı zamanda müşterilerinin pek çok alışverişini de bedavaya getirmesini sağlıyor.

Halkbank, Söz Veren Müşterisini Geri Çevirmiyor

Kredi kartı kullanan müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya hazırlamış olan Halkbank, müşterilerinin ekstre harcama sözüne anında 1.000 TL’ye varan ParafPara hediye ediyor. Halkbank’ın açıkladığı kampanyaya göre; Parafkart sahiplerinin 12 ay boyunca aylık 2.500 TL harcama sözüne 150 TL ParafPara; 5.000 TL harcama sözüne 300 TL ParafPara; 7.500 TL harcama sözüne 500 TL ParafPara; 10.000 TL harcama sözüne ise anında 1.000 TL ParafPara hediye ediliyor. Bu kapsamda verilecek olan ekstre harcama sözü bir yıl, yani 12 ay boyunca banka tarafından takip ediliyor. Peşin olarak verilen hediye ParafPara’lar sözün tutulmaması halinde bankanın belirlediği usul kapsamında müşteriden geri alınıyor. Öte yandan kampanya katılımın ardından sonraki ilk ekstre, müşterinin ilk harcama sözü olarak kabul ediliyor.

Halkbank, Müşterilerinin Alışverişlerini Bedavaya Getiriyor

Kampanyayı sadece asıl kredi kartı kullanan müşterileri için hazırlamış olan Halkbank, bu kampanyanın kapsamını da belirlemiş bulunuyor. Halkbank tarafından duyurulan bu kapsama göre; her müşteri birden fazla asıl kartı için harcama sözü verebiliyor. Kampanyaya dahil olan kartın alışveriş tutarları asıl ve bu asıl karta bağla olan ek kart harcamaları üzerinden hesaplanıyor. Ek kartların yanı sıra sanal kartların alışverişleri ve NFC ile yapılan işlemler de harcama sözü kapsamındaki tutar içerisine dahil ediliyor. Taksitli işlemlerde toplam taksit tutarı işlemin yapıldığı dönemin harcama sözü tutarına dahil eden Halkbank, sonraki aylar için bu işlemi hesaba katmıyor. Oldukça kazançlı bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Halkbank, bu kampanyası kapsamında hediye ettiği TL değerindeki ParafPara’ları kampanyaya katılımın hemen ardından müşterisinin hesabına aktarıyor. Bu ParafPara’lar ise, başka alışverişlerde kullanılabiliyor.

İlgili Makaleler