Gündem

Bu Kampanyanın Önünde Hiçbir Akaryakıt Zammı Duramaz! ING Bank ve Petrol Ofisi İş Birliği Yaptı: Benzin, Motorin, LPG; Hepsi Dahil…

Artan akaryakıt fiyatları karşısında müşterilerine daha avantajlı hizmet vermek için adeta yarış içerisine girmiş olan bankalar, özellikle banka ve kredi kartları ile alınan benzin, motorin ve oto gaz (LGP) ürünleri için düzenlediği kampanyaların sayısını artırmaya başlıyor. Son akaryakıt kampanyasını açıklayan banka ise, kazandıran kampanyaları ile öne çıkan ING Bank oluyor.

Müşterilerinin akaryakıt zamlarından olumsuz etkilenmesi için düğmeye basmış olan ING Bank, geçtiğimiz gün Petrol Ofisi ile yeni bir iş birliğine gittiğini duyurmuş bulunuyor. Bu iş birliği kapsamında akaryakıt alışverişi yapan müşterilerine TL yerine geçen Bonus indirimi hediye etmeye hazırlanan ING Bank, kampanyasının son tarihini ve diğer detaylarını da kamuoyu ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

ING Bank Aracılığıyla Akaryakıt Alan Herkes Kazanıyor

Akaryakıt kampanyası kapsamında Petrol Ofisi ile iş birliğine giden ING Bank, 15 Mayıs tarihine kadar Bonus üyesi PETROL OFISI istasyonlarından ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da oto gaz harcamasına 30 TL indirim veriyor. Bu indirimlerden yararlanabilmek için banka müşterilerinin alışveriş işlemini gerçekleştirmeden önce mutlaka kampanyaya katılım gerçekleştirmesi şartı bulunuyor. Bir SMS tarifesi üzerinden ücretlendirilecek olan kısa mesaj ile kampanyaya katılmak için ise “POAS” yazıp 2205’e SMS göndermek yeterli oluyor.

ING Bank ve Petrol Ofisi İş Birliği Bu Kart Sahiplerini Kapsıyor

Kampanyaya dair detaylı bir bilgilendirme yayınlamış olan ING Bank, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahil edilirken; ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart banka tarafından kampanya kapsamı dışında bırakılmış bulunuyor. Aynı günde yapılan 150 TL ve üzeri harcamaların sadece ilkini kampanya dahil eden ING Bank; taksitli işlemleri, Bonus paralar ile alınan akaryakıt ödemelerini, sanal POS işlemlerini, sanal kart ile mail order işlemlerini kampanya kapsamında değerlendirmiyor. Bunun yanı sıra kampanya kapsamında alınacak olan akaryakıtların kampanyaya dahil edilebilmesi için ödemelerin Garanti BBVA POS’undan yapılmasını şart koşan ING Bank, indirim kazanan müşterilerinin hesabına aktarımları 20 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler