EkonomiGündem

Bu Kez Kadınlar Yaşadı: O Banka Açıkladı, Kadın Müşteriler Paraya Para Demeyecek! Kazanmak İsteyen Kadınların Tek Yapması Gereken…

Özellikle son dönemlerde kadına yönelik şiddetin artmasıyla birlikte daha da önemsenir hale gelen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, 2022 yılı için de pek çok şirket ve kurum tarafından önemsenen günlerden biri oldu. Geçtiğimiz gün kutlanan Kadınlar Günü için kadın müşterilerine özel kampanyalar geliştiren kurumların arasına bankalar da girdi. Kadın müşterilerinin daha görünür olması için çeşitli kampanyalar geliştiren bankalar, bu özel gün için birbiri ile adeta yarış içerisine girdi.

Türkiye’deki kadınların daha görünür olması ve kadınlara yönelik şiddetin son bulması için kolları sıvayan pek çok kurum ve kuruluş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel olarak çektikleri reklam filmine ek olarak kadın müşterilerine özel kazandıran kampanyalarını da tek tek duyurmaya başladı. O kurum ve kuruşların içerisinde yer alan QNB Finansbank ise, bu senenin en çok kazandıracak kampanyalarından birini kadın müşterileri için hazırladı.

Böyle Kampanya Görülmedi!

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için düğmeye basan QNB Finansbank, geçtiğimiz günlerde kadın müşterilerine yönelik olarak geliştirdiği yeni kampanyasını kamuoyu ile paylaştı. CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ile giyim, kozmetik ve elektronik sektörlerinde yapılacak harcamalar için ‘ParaPuan’ vereceğini duyuran QNB Finansbank, her 200 TL ve üzeri tek çekim harcamaya 10 TL hediye edeceğini açıkladı. 4-11 Mart tarihleri arasında yapılan harcamalar için geçerli olan bu kampanyadan her kadın müşterisinin yararlanabileceğini duyuran QNB Finansbank, kampanya kapsamında kazanılabilecek olan maksimum ‘ParaPuan’ın 50 TL olabileceğini de belirtti.

QNB Finansbank’tan Kadınlara Anında 50 TL Hediye

Kampanya kapsamında kazanılan ‘ParaPuan’ları 30 Nisan 2022’ye kadar kullanılabilecek olan kadın müşterileri için geliştirdiği bu kampanyadan yararlanamayacak olan müşterilerini de duyuran QNB Finansbank; Enpara.com ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları ile yapılacak harcamalar için herhangi bir hediye vermeyeceğini açıkladı. Aynı işyerinden yapılacak ikinci harcamanın da kampanyaya dahil olmadığını belirten QNB Finansbank, kazanılan ‘ParaPuan’ların toptan satış ve ticari kullanımlar için de harcanamayacağını belirtti. Öte yandan bu karlı kampanya katılmak isteyen QNB Finansbank müşterilerinin banka sisteminde kayıtlı olan cep telefonundan harcama yapmadan önce MART yazıp 2273’e SMS göndermesinin yeterli olduğu öğrenildi. Ayrıca, cep şubeden ve çağrı merkezlerinden de kampanyaya dahil olunabileceği QNB Finansbank tarafından açıklandı.

İlgili Makaleler